Har brygget syv ganger med gf. De to siste har gått smertefritt. Disse har vært med hopspider. Har kvernet på 1,05. Min mistanke til at det går tett er små kornbiter som sniker seg gjennom rista i bunnen. Dette sammen med proteiner som blir skilt ut ved kok og humle virker som perfekt oppskrift...
https://nationalhomebrew.com.au/beer/brewing-equipment-pots-and-hardware/grainfather-overflow-filter
Ikke det at jeg føler at det er et stort problem, men denne vil jo ha en slags effekt..
Var på apoteket i dag, og det var en meget spesiell opplevelse. Litt av en følelse å vite mer om dimensjon på kateter enn de som jobber der...
... "hva skal du bruke det til?" ..."øl..."
Den har jeg jo til og med tenkt å bestille i utgangspunktet, men av en eller annen grunn så kobla jeg ikke at den passa. Men det er jo gull! Den kan jo brukes til andre ting og!
Hvordan har du festet balllocken til slangen? Har tenkt på å lage meg en slik jeg og. Men løsningen jeg trodde jeg måtte ha var 9/16 til 1/4 overgang og nippel. Ser ut som om du har funnet en vei utenom.
Brukte slange med 6mm innvendig. Ble mye skum ja. Men det funka jo å fjærne trykk, åpne kran og så åpne for trykk. Men det er jo bare at det er jo ikke slik det skal være...
Den fjæra og kula. Kan det stemme at den eneste funksjonen den har, er å lukke utløp når du skrur av sirkuleringsarm eller kjøler? Strengt tatt kan vel dette gjøres med kuleventilen?
Jeg gar i hvert fall plukka den ut nå, og har kjøpt humlefilter. Satser på at neste brygg går smertefritt. Nå...
Noen som har erfart at koriandersmaken blir sterkere ved lagring. I min halvtår gamle wit syns jeg den overdøver andre smaker helt. I tillegg wirker det som om ølet har blitt mørkere og gyllent i fargen... Hadde humlet denne med sorachi ace, men smaken av den er såmog si borte...
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.