Har brygget denne nå og gjæringen ser ut som den er ferdig nå. Byttet ut 2/3 av muscovado sukkeret med Candi Syrup D-180. Syrupen ble tilsatt i tre trinn når stormgjæring avtok. 0G:1.115 og FG blir rundt 1.035. 1800 mrd gjærceller pitchet på 20 grader og tilsatt ren oksygen. Økte gjærings...
Tenker å steppe opp en 5 liter starter i 2 steg. Vil da få rundt 1400 mrd celler til 40 liter.. Kjøre på med O2 ved pitching og en ny runde etter 6-10 timer.
Tilsetter sukkeret etter hvert som gjæring er i gang. kanskje øke gjæringstemperaturen etter hvert.
Etter beregninger med en OG på 1.112 og 10% vil du få en FG på rundt 1.036 og utgjæring på 66%. Dette kan nok stemme med tanken på fylde og restsødme som er i denne.
Noen som har brygget denne? Har ingen erfaring med wlp530, men som belgisk gjø r og 40 g/l med muscovado og lav meske...
Ønsker å kjøpe tappetårn med eller uten kraner. Skal monteres på en kegerator.
Trenger ikke være i 100% mint condition.
Send en PM med bilde og ønsket pris, hvis du ønsker å selge.
Vurderer å dobbelmeske en imperial Stout og vurderer å dobbelmeske.
Ligger normalt på ca.84% +/- i meske effektivitet ved ca 5,5 kg malt.
Hvor høy effektivitet kan jeg forvente ved mesking av 5,5kg x 2?
Rundt 75% meske effektivitet er dette i nærheten av det jeg kan forvente?
Hvilken...
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.