Jeg tror det er mulig å "lukte syrlighet", selv om det egentlig er en smak. Noen (flyktige) syrer, som f.eks. eddiksyre eller sitronsyre, har en tydelig lukt som vi kobler med sure smaker. Så selv om ølet ikke er surt i smaken, kan det lukte litt friskt, stikkende eller "syrlig", og da kan det...
Beklager på forhånd maset, men... Har man startet med å ringe vinnere allerede nå eller gjøres dette først etter at alle flightene i alle klassene er publisert? Spør for en veldig spent venn :p
I dagen sender vi inn 2 flasker/bokser til en innledende runde. Dette fører til stor mengde innsendte bidrag som må håndteres og videresendes. Men hva om vi endret litt på dette?
Tenk om vi innledende runder sender inn kun én flaske/boks av hvert bidrag. Dette vil redusere mengden flasker som...
Jeg er enig i veldig mye som er sagt her. Dersom en brygger har mange forskjellige alternativ i samme klasse, foreslår jeg at man kan ha en egen delfinale for seg selv for å avgjøre hvilket øl man vil delta med.
Har selv sendt inn 2 bidrag i samme klasse flere ganger tidligere, og disse har...
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.