Har fått testet de en stund nå ja. De holder seg stabilt og virker helt fint.
Jeg bruker slangenippel nr 17256 fra BT. Det er jo 1/4" gjenger, så du kan jo velge tykkelsen selv!
Gjæring på 15-16 grader i 14 dager skal holde d vil jeg tro. Om det har noe for seg og starte på 14 og øke til 16 når det gjelder hybrid vet jeg lite om, men det er sikkert noen her inne som kan svare på det også :)
Er veldig spent på min som nå står til gjæring! Første Kölsch for meg også, så...
1: Hvetemalten er for å få fin skumfasthet (skum som ikke forsvinner før du har begynt å drikke) ;) Noen bruker Munich for å få litt mer farge på brygget. Bruker du 5% hver av disse to blir det veldig bra. Har snakket med gjengen på Bryggselv om dette et par ganger! Jeg selv har brukt Vienna...
Ser veldig bra ut det ja, men hadde droppet 10 minutters humlen. Etter å ha snakket et par ganger med gutta inne på bryggselv Stavanger kom jeg fram til denne oppskriften...
Hmm. Nå kjøpte jeg de av han før butikken ble startet, men trodde kanskje han fortsatt kjøpte fra samme plass...
Send en mail til admin@hobbybryggeren.no og spør :)
Det er litt jobb ja. Men jeg har funnet ut at en bør ikke stresse med sånt. Fort gjort å gjøre en brøler som ikke kan fikses så veldig lett ;) Men kjekt er det!!!
Manometrene er fra Biltema av denne typen: http://www.biltema.no/no/Verktoy/Trykkluft/Tilbehor/Trykkregulator-med-manometer-17179/...
Får inn 2 oppe (shanks/nippel som er i veien) og 4 stk nede av type langt og tynt fat ;)
Takker for tipset. Det har jeg faktisk ikke tenkt på. Ikke så lett å få til avstand heller da, når jeg plent skal presse inn 4 fat ;)
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.