Ekstraktbrygger i 1998, all-grain 2005. Jeg er stolt over å være superminimalistisk. Lag vanligvis 1,7-2 gal nå, mos i en pose, kok på elektrisk komfyr med flere små kjeler for større partier, mos 45 min, avkjøl i vannkoker i kaldt vannbad i karvask (ingen kjøler), ingen lufting, fermenter i glass carboys i kjelleren eller i garasjen min med t-skjorte og vifte om nødvendig for å holde seg kjølig. Vanligvis ikke kjøpe vann, bruk springvann med Campden. Sekundært valgfritt for å redusere flaskesediment. Prosessen min beviser at du kan holde alt super raskt, enkelt, minimal innsats, OG fortsatt lage prisvinnende øl (tapte tellingen etter et par dusin medaljer). Merk: Også en cider-nerd. Hold det enkelt, null tilsetningsstoffer, Cote des Blancs er den beste cidergjæren. I motsetning til alle andre Yanks, har jeg smakt mer enn 100 kommersielle cider. Har også innsikt i mange/de fleste bryggegjær. https://docs.google.com/spreadsheets/d/16XRUloO3WXqH9Ixsf5vx2DIKDmrEQJ36tLRBmmya7Jo/edit?usp=sharing