Pumpen på bryggeren min tetter seg for lett under whirlpool så det gjør jeg ikke før jeg kjøper ny
Er det en løsning å pasteurisere fryste bringebær og bruke en humlepose?
Vurderer å brygge en blode ale imorgen, men lurte på hvordan det hadde hvert å tilsette 2 kg bringebær under gjæring? Eventuelt 500-1000g med laktose under kok?
Noen som har noen tips til hvordan man vannjusterer noe som dette? Hvilken stil går man for?
Hei, tenkte å brygge en apa/ipa for noen venner, de er mer glad i mer sødme/ litt lavere bitterhet. Har dere noen forslag til humlevalg og tider?
Legger ved bilder av det jeg har
Brygget ca 40L kolsch her for snart 2 uker siden. Fikk litt høy Og, 1055. Est var 1050. Gjæringen har stoppet på 1020. Estimert er fg er 1010. Hva burde jeg gjøre? Har brukt 4 pk lallemand köln og gjæret på 18°
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.