Nylig innhold av funduro

  1. F

    Tomtebrygg

    60liter vann 3 flasker tomtebrygg 4 kg sukker 50 gram tørket søte appelsinskall 5o gram mandarins bavaria Kokes 15 minutter Kjøles ned Tappes på fermentasaurus 80 gram brødgjær. . 60 gram citra humle (tørrhumle) 1 bar trykk fra kullsyretank Står i til gjæring i 4 dager Kjøles ned til 3...
  2. F

    Solgt/Kjøpt Cannular selges for 3000,-

    Ikke problem å stille inn. Følg manualen og ikke press for hardt på andre pressing. Myk overføring som gir ujevn press og dermed lekkasje. Når ringen på boksen endrer farge etter 2 sek er boksen klar. For lenge kjøring så får du lekkasje da boksen strekkes på diameter.
  3. F

    Pils med sitrussmak

    Har laget en tilsvarende som Ganderik. Den ble ganske så bra, men slet med gjæringstemperaturen. For å kontre den med 50 grader, så kan jeg fortelle at en kamerat ved en feil langt ut i de blå timer korket flere flasker med vørter uten gjær. Ble rene helsedrikken. Brodern tappet også ved en...
  4. F

    Pils med sitrussmak

    Det er en stund siden jeg sist var inne på forumet, men har arbeidet med å bygge ut kjellerbryggeriet, samtidig som jeg har laget 30 batcher med øl (50 litere). Laget samtidig nytt stort kjølerom, så pils vil gå greit. Var forleden dag ute på byen og var innom en ny pub, som hadde en pils fra et...
Tilbake
Topp