Nylig innhold av GHalvorsen

  1. GHalvorsen

    Hvorfor insisterer vi på at det er lett å brygge godt øl?

    Nå har det gått noen år siden dette først ble skrevet, og erfaringen består. Uten å være for spesifikk var jeg nylig i en situasjon hvor jeg fikk smake mye øl fra ivrige hjemmebryggere. Det var veldig hyggelig, og jeg gjør det gladelig igjen, men av syv, åtte pilsnere, var det ikke én jeg...
  2. GHalvorsen

    Oppskrifter Kinn Bryggeri

    Hadde det vært mulig å få oppskrift på denne, murar?
  3. GHalvorsen

    Oppbevaring av Malt

    Disse er fine, fåes på bøndenes innkjøpslag, FK, &c https://www.felleskjopet.no/hjem-og-fritid/huset/oppheng-og-oppbevaring/oppbevaringsboks/oppbevaringstoenne-mlokk-60-li-50280856/
  4. GHalvorsen

    Industripils

    Er på et mer eller mindre lignende oppdrag selv, men for min del avgrenser jeg ikke industripils til post-gjelleråsen (i det legger jeg bare at hva som skjer akkurat i dag er ikke mer interessant for meg enn hva som skjedde på 80, 90, og tidlig 2000-tallet). Jeg skriver også "mer eller mindre"...
  5. GHalvorsen

    Deilige bilder!!!

    En tenker liksom at det må være en doppelbock, men så leser en "Fresh Hop IPA". Ser det som overflødig å vente på en eventuell anbefaling når antallet mer eller mindre taler for seg selv - så jeg får se om jeg plukker med meg et par av disse neste gang jeg er på polet. Etter å ha lest...
  6. GHalvorsen

    Oppdatert logo

    Ser nå at listen har en del svakheter ettersom den ble tatt på sparket og skrevet ned ganske fort, men holder fast ved dine fem frihetspoeng! Håper folk skjønner at det først og fremst var for moro skyld :)
  7. GHalvorsen

    Oppdatert logo

    1) Epost bør sendes som ren tekst og ikke HTML (forutsetning for bilder). Sistnevnte er en vederstyggelighet som tar mer lagringsplass, båndbredde, er en kjent vektor for spyware og inviterer til misbruk. En kan f.eks overvåke mottakeren ved å lenke til et unikt bilde - gjerne logo - på en...
  8. GHalvorsen

    To nye etiketter... :)

    Når jeg sammenligner gamle og nye etiketter virker alltid strekkoden som et skjemmende innslag, men målet er kanskje å være mest mulig "lik" butikkvarene?
  9. GHalvorsen

    Oppdatert logo

    Logo i e-post-signatur er poisonous. Unngå for enhver pris :)
  10. GHalvorsen

    Definisjon av øltyper. Nye klasser?

    Vil ikke denne mer autentiske pilsen være ivaretatt av kategorien 1D Tysk Pilsner i så fall?
  11. GHalvorsen

    Definisjon av øltyper. Nye klasser?

    Kjekt å kunne bidra! En kan selvsagt diskutere hvorvidt Grans Bohemian Lager og Rygr Transatlantisk Pilsner er typeriktige som "norsk pils". Hvis en skal ta bryggene på alvor så er begge ganske tydelige referanser til hhv. Tsjekkia og Amerika - men på tross av at disse (tilfeldigvis) er blant de...
  12. GHalvorsen

    Definisjon av øltyper. Nye klasser?

    Har vært litt sløv med å oppdatere tråden, men her er responsen på en epost jeg sendte ut, i rekkefølgen den ble mottatt. Hei, i følge Norbryggs typedefinisjon for 1F. NORSK PILSNER BUTIKK-KLASSE, så er bitterheten oppgitt til å ligge i intervallet 25 - 35 IBU. Jeg opplever dette som noe...
  13. GHalvorsen

    Batch eller brygg? Definisjonsspørsmål

    Du står i grunnen fritt til å definere. Batch er et fremmedord, og er for alle praktiske formål synonymt med brygg, selv om brygg også har en noe videre anvendelse. Kutymen er å nummerere kronologisk, likt som med ditt første eksempel.
  14. GHalvorsen

    Sinnafjes, surefjes, smilies osv.

    Hvis det positive eksempelet er facebook så er jeg trygg i min tvil :)
  15. GHalvorsen

    Sinnafjes, surefjes, smilies osv.

    Ny funksjon lanseres Fase 1: "Vi er så voksne, vi ville aldri brukt funksjonen til å vise misnøye med andre" Fase 2: "Mon tro om funksjonen kan ha negative konsekvenser?" - Finn Fase 3: "Finn er diktator!"
Tilbake
Topp