Hallstein sin siste aktivitet

  • Hallstein
    Stemmer, Steinar. Hvor mye utnyttelse (aroma) av humla man får avhenger også av temperatur, eventuelt trykk og om humla får flyte fritt...
  • Hallstein
    Når gjæringa har fått putret og gått på 20-21 grader en periode og hovedgjæringa er over, setter jeg på trykk. (2-3PSI) Jeg dumper trub...
  • Hallstein
    Den mest intense gjæringsaktiviteten er over etter 3 dager. Da setter jeg på trykk for å unngå at det skal komme oksygen inn i tanken...
  • Hallstein
    Jeg har hatt noen forsøk på NEIPA de siste par åra uten at det helt blir så bra som jeg har ønsket det. Forsøk 1 - Fermzilla med hop...
  • Hallstein
    Hallstein svarte på tråden Hyperaktiv BE-134.
    Ok. Men begge er diastaticus-gjærstammer, forstår jeg det rett?
  • Hallstein
    Hallstein svarte på tråden Hyperaktiv BE-134.
    Er ikke belle saison og BE-134 samme gjæra?
  • Hallstein
    Hallstein svarte på tråden Hyperaktiv BE-134.
    Er en medbrygger i bygda her som rett og slett fikk "infeksjon" av BE-134 i bryggeriet sitt. Uansett hvilken gjær han brukte etterpå...
  • Hallstein
    Hallstein svarte på tråden Coldcrashing og suckback.
    Enkleste løsning på dette er å gå for en eller annen form for trykksatt gjæringskar. Har man mulighet til å trykksette karet litt...
  • Hallstein
    Hallstein svarte på tråden Hyperaktiv BE-134.
    Denne er rimelig heftig hos meg også. Har et eget gjæringskar til denne gjæra pga. den kan være litt vanskelig å bli helt kvitt. Denne...
  • Hallstein
    Det også.
  • Hallstein
    Min opplevelse er at dampkondensatoren blir såpass fort varm at det kondenserer særdeles lite på innsiden. En til ting å tenke på er at...
Tilbake
Topp