Nylig innhold av JayTe

  1. J

    Bryggertabber

    Brygget en splitbatch av noe ala fatøl-ish av restemalt gjæret med Oslo kveik på forskjellige temperaturer, den ene på 35 grader, den andre på 24 grader. Den til venstre gjæret på 35 grader smaker som en fersk umoden lager, mens den som er gjæret på 24 grader smaker og lukter en blanding av...
  2. J

    Dip hopping og kveik

    Den gikk over på fat forrige søndag, og i går kveld var det tid for å smake. Litt lavt karbonert ennå da CO2-flasken hadde gått tom i løpet av forrige uke. Men jo, det ble jo en slags NEIPA dette. Ikke min favorittstil dette, men noe må en ofre en gang i blant for å kunne utøve denne hobbyen...
  3. J

    Dip hopping og kveik

    I går ble sammensuriumet brygget, og nå 20 timer senere bobler det godt i gjærlåsen. Ble litt lavt på utbytte med OG på 1.055 isteden for planlagte 1.059. Tror kanskje jeg glemte å røre før jeg startet skyllingen, da det gikk i overkant fort. Endret også litt på humleregimet. Humlegrøten ble...
  4. J

    Dip hopping og kveik

    Takker! Det er jo såpass mange innlegg til sammen på dette forumet at det meste er spurt om før. Handler bare om å søke seg frem til det. Eller så har vi jo Google og div ai. Men akkurat dette fant jeg ikke noe godt svar på. Men uansett gir jeg det et forsøk. Bestilte det jeg manglet nå til...
  5. J

    Dip hopping og kveik

    Etter å ha brygga siden 2010 og registrere meg på dette forumet i 2011, drister jeg meg til å for første gang be om råd. Mens jeg brygger helgens brygg, en kraftig humlet Vienna, planlegger jeg neste helgs brygg. Planen er en neipa til påske etter ønske fra madamen. Tidligere har jeg med hell...
Tilbake
Topp