Nylig innhold av Jokis

 1. Jokis

  Til Salgs 200+ flasker, kasser og kjøleskap

  Fair enough. Trodde jeg skulle bli kvitt det:) Men du kan få bare flaskene.
 2. Jokis

  Til Salgs 200+ flasker, kasser og kjøleskap

  ...selges. De fleste flasker var vært i bruk, noen har etikett. Fire Bryggselv kasser og et kjøleskap med plass til ett gjæringskar. Selges samlet for 1000,- Ta kontakt på 48tjueåtte77ti.
 3. Jokis

  Til Salgs GF bryggeri gen. 1 veldig komplett bryggeri selges

  Etter en sykdomsrunde ser jeg meg nødt til å legge hele ølbrygginga på hylla. Jeg selger derfor rubbel og bit. Bryggeriet er meget komplett og selges kun samlet. Jeg får ikke mulighet til å ta bilder og lage fansi annonse på en stund så jeg nevner det meste her og så får dere evt ringe meg for...
 4. Jokis

  Svinn i Grainfather?

  Jeg legger inn i BS for å justere ned IBU osv. Men siden jeg ikke liker bryggeloggen og ikke får lyd i alarmene på BS, bruker jeg den gamle GF-appen. Jeg har lagt inn den profilen du nevner, og den ser ut til å funke fint.
 5. Jokis

  Svinn i Grainfather?

  Ja, men som sagt så er de fleste lavere enn det har jeg skjønt, men jeg kan glemme det. Og stuckmash på GF er helt jævlig:) Siden effektiviteten er så høy har jeg ikke giddet å mokle noe mere med det. Med 1,4mm bruker jeg ca 20-30 minutter på å skylle 5kg. ...det med overflowen; du får langt...
 6. Jokis

  Svinn i Grainfather?

  Min erfaring er at GF er kresen på malingsgraden. Mine fleste problemer ble løst ved at jeg begynte å male selv. Jeg ligger på 1.4mm og får da ut 90% pluss minus. Jeg rører i mesken i hvertfall 15 min. før jeg setter på rista. Jeg ser at flere er nede på 1,2mm men det går helt åt skogen hos...
 7. Jokis

  Er alle matte hinner infeksjoner?

  Jeg har nesten alltid en tynn matt hinne på mine ferdiggjærede øl. Er det infeksjoner eller erfarer flere det samme? Her er noen eksempler.
 8. Jokis

  Orge usmakkurs.

  Noen som har lyst til å være med å prøve å dra igang et usmakkurs igjen? Om det er problemer med å finne et sted å ha det , kan vi sikkert ha det hos meg. Bor på Manstad.
 9. Jokis

  Lav OG og tett pumpefilter

  Brewbrite heter det jeg har.
 10. Jokis

  Lav OG og tett pumpefilter

  Det gjorde forskjell hos meg. Tror det var protaflock pulver. Da hadde jeg hvit proteingurpe på filteret. Nå er det mer grønt etter humla som sitter der.
 11. Jokis

  Lav OG og tett pumpefilter

  Jeg bruker humlefilter. Jeg hopper også over klarning og da har ikke mye reduksjon i flowen. Jeg har innsuget på filteret vendt mot kortenden av filteret som har stållokk. Altså gummiovergangen mellom kranstuss og filter. Om det er utslagsgivende vet jeg ikke. Det som hjalp merkbart var...
 12. Jokis

  Nyttige modifikasjoner og ekstrautstyr for Grainfather

  Jo det har du nok rett i. Men pumpa må løfte 10cm ekstra om du har den slik som på bildet.Jeg har lengre slange fra stigerøret enn originalt og har derfor kjøleren nede ved bunnen av GF. Det gir meg bedre flow sånn rent visuelt ihvertfall.
 13. Jokis

  Nyttige modifikasjoner og ekstrautstyr for Grainfather

  Fordi pumpa løfter lavere og mer hjelp av henertprinsippet? Vet ikke men det er klar forskjell hos meg. At kjøleren er laget for å stå oppå lokket kan vel ikke kalles mer enn en designfeil spør du meg.
 14. Jokis

  Nyttige modifikasjoner og ekstrautstyr for Grainfather

  Du får endel bedre flow om du har kjølern lavere. Så kan du jo bygge kegerator til barkrakken isteden:)
Topp