Nylig innhold av KeikoTheFish

  1. KeikoTheFish

    Lallemand Sour Pitch

    Noen som har erfaringer med denne? Mener å ha lest at denne skal gi en mer nøytral eller bedre smak, enn å bruke biola, yoghurt etc.. ?
  2. KeikoTheFish

    diskusjon ang gjenbruk av gjær.

    Skal sette meg ned med et par gode øl en kveld og se den videoen, takk :)
  3. KeikoTheFish

    diskusjon ang gjenbruk av gjær.

    topphøstet gjær, kontra vasket gjær.. samme holdbarhet i kjøleskapet? Gjær er gjær, samme hvordan måte du henter det ifra? Kort oppsummert fra denne tråden så kan bruke høstet gjær uten problem innen 4 uker, utover det bør et settes starter.. Gjær over 6mnd går i vasken. Forstått rett nå? :)
  4. KeikoTheFish

    Topphøsting

    Tenkte selv å topphøste noe WLP400.. det gjøres best på dag 2-3?
  5. KeikoTheFish

    Kommersielle oppskrifter (fra bryggeriene)

    7 Fjell sin "Knall i Padden".. noen som har? :)
  6. KeikoTheFish

    Rognebær - noen erfaringer i øl?

    Noen med erfaringer rundt dette? Har mye rognebær på tomta, hadde vært morro å laget et øl ut av det.. kunne det funket med kveik kanskje? hvor mye rognebær ville man brukt egentlig?
  7. KeikoTheFish

    Kommersielle oppskrifter (fra bryggeriene)

    Dette er den på 7.5% og ikke 9.. er det bare å ta meir malt så man får 9%, eller er det andre ulikheter på de to øllene?
  8. KeikoTheFish

    Kommersielle oppskrifter (fra bryggeriene)

    Noen som har oppskriften til 7 Fjell sin Eiffeltårnet rye stout 9.0%?
  9. KeikoTheFish

    Berliner Weisse

    Hvordan laget du den med Lakto+brett, og hva var oppskriften?... om du vil dele da :)
  10. KeikoTheFish

    Tråden for dumme spørsmål.

    I en oppskrift kan det gjerne stå "Modningsforhold - 4 uker ved 12 grader". Har da alltid tenkt at det er hvor lenge øllet burde stå å modnes etter flasking. Men så kom jeg over en oppskift hvor det stod "Modningstid - 6mnd ved 22 grader".. tenkte da "åja, skal stå på flaske i 6mnd i 22grader...
  11. KeikoTheFish

    Gjær utgått på dato, men brukendes allikevel?

    Hei, har en ferskgjær som e best før dato august ifjor.. tror du den e brukendes enda, om man sett en liten starter på den? Blir til en 4.5% white ipa Det er en WLP001 og en WLP400 det er snakk om.
  12. KeikoTheFish

    Barleywine med Safale-05

    Rett fra pakken.. kjøpte 1kg for en stund tilbake, så har nok gjær ;)
  13. KeikoTheFish

    Barleywine med Safale-05

    Heihei :) Tenkte å brygge en BW med S-05 gjær.. hvor langt opp kan jeg presse gjæren? Altså, mulig å få et brygg på 10-12% med denne gjæren? Noen som har erfaringer?
  14. KeikoTheFish

    Kommersielle oppskrifter (fra bryggeriene)

    Skal brygge noe som ligner på 7 Fjell sin fantastiske Lyderhorn.. men jeg lurte på når skal man tilsette syrupen under kokingen? På slutten? Fra start av? Når man vil?
Tilbake
Topp