Takk det samme! En fin gjeng med variert erfaring - fra 10 til 250 brygg - med felles ønske og stort engasjement om å lage bedre øl. Flere hadde med gode øl også. Ses!
Howdy! Klar for luke 3? For der er en munk. Ikke belgisk. Men L.A. «I'm Monk-Ish" is a delightful New England IPA, the result of an exciting collaboration between Brewski and Monkish Brewing Co», ifølge vaskeseddelen. En bill. igjen til kveldens seanse. Blir det du som får siste glasset med det...
Luke 2 viste at vi forlater England og britisk subtil humor - og subtilt øl? - og ankommer Statene. Der er man mer straightforward i lynne og øl. På vestkysten går man ofte all in, som med Hoptimum Triple IPA. Devlishly hoppy sier de selv. ABV og malt i bøtter og spann sier jeg. Hva sier du?
Bak kurskalenderens første luke fant jeg selvfølgelig noe fra IPA’ens hjemland, en Proper Job. Bryggeriet staustellbrewery.co.uk
ligger sørvest på øya, langt fra Burton upon Trent, med havutsikt vestover. Kanskje det er grunnen til at denne ølen ikke akkurat er klassisk engelsk, snarere litt...
Hei humlehuer og alle andre! Denne gangen toppes kurset med tre spektakulære humledrevne godbiter. Altså blir det både usmak og godsmak - en aromatisk fest. I tillegg kan du levere inn dine øl til NM. Og ta med dine øl - både godbiter og arbeidsuhell - som du ønsker å dele med andre. Dette blir...
Norbryggmedlemmer som har bryggevenner (som ikke er medlem) kan tipse disse om alle fordelene med medlemskap. Meld deg inn nå og få en kick-start med usmakskurs!
Supert gjennomført. God mix av teori og praksis, både for den som ønsker å gå i dybden og den som vil gjøre ting litt enklere. Fellesnevner er bedre øl! At rundt 80 hang på, de fleste til vi satte strek, er imponerende og må også bety dedikerte bryggere. Som nevnt til slutt i går svarer Anders...
Hei
Dessverre gjøres det ikke opptak. Det er både av personvernhensyn og at det erfaringsmessig kan være litt trøblete å få foredragsholdere hvis det gjøres opptak. I tillegg ser vi at det blir en bedre diskusjon på digitale møter uten opptak.
Hei bryggere
Kurset forlenges med en halv time, så det blir fra 20.00 til 22.00. Da blir det tid til både @AndyHagen sitt kurs og diskusjon, spørsmål og svar osv. På vegne av en venn tror jeg det har noe for seg…….
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.