Nylig innhold av Knut Halvorsen

  1. Knut Halvorsen

    Bryggeribesøk hos Ølsmia 21. mai 2025 kl. 16.

    Det er begrenset med plasser, bare nevner det!
  2. Knut Halvorsen

    Sosial ølsmakekveld i Oslo

    Velkommen til en uformell og hyggelig kveld der vi tar med hjemmebrygg, deler og smaker i lokalene vi disponerer i Drammensveien. Tid: Tirsdag 6. mai 2025 kl. 18 Sted: Drammensveien 43, Oslo Møtet er åpent for alle, også ikke-medlemmer. Dette er en fin mulighet til å bli kjent med et åpent og...
  3. Knut Halvorsen

    Usmakskurs Oslo og Akershus 27/2-25 kl. 18.

    God stemning på usmakskurset. Vi har kjørt gjennom «pensum» og add-in fra polet. Nå er vi over på deltakernes egne øl. Stemningen er stigende…….
  4. Knut Halvorsen

    Usmakskurs Oslo og Akershus 27/2-25 kl. 18.

    Hei igjen Da er det utsolgt - stinn brakke! Hvis du skulle være så uheldig å bli forhindret fra å komme, legg gjerne inn en kommentar her, så gir vi plassen til første brygger til mølla.
  5. Knut Halvorsen

    Usmakskurs Oslo og Akershus 27/2-25 kl. 18.

    God morgen bryggere Minner om usmakskurset - det er ledige plasser. Denne gangen oppgraderer vi kurset med noen eksempler på mørk lager, mørk ale og ipa. Fortrinnsvis med høy OG fra Polet. (Tilfeldigvis er vårens flaskekonkurranse i disse tre klassene, bare nevner det…..) Se...
  6. Knut Halvorsen

    Fylkesårsmøte i Norbrygg Oslo og Akershus for 2025

    Dato og tidspunkt 13/02/2025 @ 18:30 -20:00 Ordinært årsmøte for 2025 avholdes i Drammensveien 43 torsdag 13. februar kl. 18.30 (kun fysisk møte). Årsmåtedokumentene ligger her: https://norbrygg.no/event/fylkesarsmote-i-norbrygg-oslo-og-akershus-for-2025/ Vel møtt!
  7. Knut Halvorsen

    Oslomesterskapet 2024

    God stemning på Godlia!
  8. Knut Halvorsen

    Online vannjusteringskurs med Anders Hagen tirsdag 12. november 2024 kl. 20.00 - 21.30

    Fint du likte kurset. Dette er nok ganske likt, men @AndyHagen kan sikkert si mer.
  9. Knut Halvorsen

    Online vannjusteringskurs med Anders Hagen tirsdag 12. november 2024 kl. 20.00 - 21.30

    Hei bryggere! Har du til gode å brygge ditt beste øl? Tenkte nok det ja! Lyst til å gjøre noe med det? Hørte jeg «ja»? Uansett: litt mer greie på vannjustering kan være det som løfter ølet et hakk videre. Påmelding er nå åpen for alle medlemmer. Da er det bare å melde seg på, lik & del!
  10. Knut Halvorsen

    Online vannjusteringskurs med Anders Hagen tirsdag 12. november 2024 kl. 20.00 - 21.30

    Norbrygg Oslo og Akershus inviterer til online vannjusteringskurs. Lær deg det grunnleggende om vann og hvordan vannjustering kan forbedre bryggemetoden din. Kursholder er @AndyHagen. Foruten å være en dyktig hjemmebrygger, jobber han med vannforskning til daglig. Arrangementet avholdes på...
  11. Knut Halvorsen

    Usmakskurs Oslo - Akershus 24/9-24 kl. 18.

    Hei Dessverre så avlyses usmakskurset p.g.a. få påmeldte deltakere. Vi kommer tilbake med nytt usmakskurs ved en senere anledning. Mvh Knut
  12. Knut Halvorsen

    Usmakskurs Oslo - Akershus 24/9-24 kl. 18.

    Vi kjører kurset med grunnoppsettet. Poenget er å identifisere de aktuelle usmakene, og om det i tillegg til vanlig kursopplegg kan understrekes med f.eks. Pilsner Urquell (diacetyl) er det bra. Det er selvfølgelig ikke slik at det er om å gjøre å være «flink» i å kjenne usmaker, men heller å...
  13. Knut Halvorsen

    Usmakskurs Oslo - Akershus 24/9-24 kl. 18.

    Hei dere Fra i morgen (tirsdag 17. sept.) åpnes usmakskurset for alle Norbryggmedlemmer. Vi tenker å kjøpe noen øl som kan ha usmakene vi tar for oss på kurset (som DMS og diacetyl), men også andre usmaker er interessante! Her trengs innspill. Har dere tips til øl som kan belyse usmaker? Ikke...
  14. Knut Halvorsen

    Usmakskurs Oslo - Akershus 24/9-24 kl. 18.

    Hei, det er @Håkon Bugge som ordner med flaskekonkurransen. Kan du høre med ham?
  15. Knut Halvorsen

    Usmakskurs Oslo - Akershus 24/9-24 kl. 18.

    God kveld! Minner om usmakskurset - ledige plasser. Og så er det fint om du tar med deg en øl med «interessante» smaker. Selv tar jeg med en pale ale som smaker, vel, ikke ale. Kanskje du kan si hva det er? På siste usmakskurset hadde vi en god mix av drevne og ferske bryggere - vellykket spør...
Tilbake
Topp