Velkommen til en uformell og hyggelig kveld der vi tar med hjemmebrygg, deler og smaker i lokalene vi disponerer i Drammensveien.
Tid: Tirsdag 6. mai 2025 kl. 18
Sted: Drammensveien 43, Oslo
Møtet er åpent for alle, også ikke-medlemmer. Dette er en fin mulighet til å bli kjent med et åpent og...
Hei igjen
Da er det utsolgt - stinn brakke! Hvis du skulle være så uheldig å bli forhindret fra å komme, legg gjerne inn en kommentar her, så gir vi plassen til første brygger til mølla.
God morgen bryggere
Minner om usmakskurset - det er ledige plasser.
Denne gangen oppgraderer vi kurset med noen eksempler på mørk lager, mørk ale og ipa. Fortrinnsvis med høy OG fra Polet.
(Tilfeldigvis er vårens flaskekonkurranse i disse tre klassene, bare nevner det…..) Se...
Dato og tidspunkt
13/02/2025 @ 18:30 -20:00
Ordinært årsmøte for 2025 avholdes i Drammensveien 43 torsdag 13. februar kl. 18.30 (kun fysisk møte).
Årsmåtedokumentene ligger her: https://norbrygg.no/event/fylkesarsmote-i-norbrygg-oslo-og-akershus-for-2025/
Vel møtt!
Hei bryggere!
Har du til gode å brygge ditt beste øl? Tenkte nok det ja!
Lyst til å gjøre noe med det? Hørte jeg «ja»?
Uansett: litt mer greie på vannjustering kan være det som løfter ølet et hakk videre. Påmelding er nå åpen for alle medlemmer. Da er det bare å melde seg på, lik & del!
Norbrygg Oslo og Akershus inviterer til online vannjusteringskurs.
Lær deg det grunnleggende om vann og hvordan vannjustering kan forbedre bryggemetoden din. Kursholder er @AndyHagen. Foruten å være en dyktig hjemmebrygger, jobber han med vannforskning til daglig.
Arrangementet avholdes på...
Vi kjører kurset med grunnoppsettet. Poenget er å identifisere de aktuelle usmakene, og om det i tillegg til vanlig kursopplegg kan understrekes med f.eks. Pilsner Urquell (diacetyl) er det bra.
Det er selvfølgelig ikke slik at det er om å gjøre å være «flink» i å kjenne usmaker, men heller å...
Hei dere
Fra i morgen (tirsdag 17. sept.) åpnes usmakskurset for alle Norbryggmedlemmer.
Vi tenker å kjøpe noen øl som kan ha usmakene vi tar for oss på kurset (som DMS og diacetyl), men også andre usmaker er interessante! Her trengs innspill. Har dere tips til øl som kan belyse usmaker? Ikke...
God kveld!
Minner om usmakskurset - ledige plasser. Og så er det fint om du tar med deg en øl med «interessante» smaker. Selv tar jeg med en pale ale som smaker, vel, ikke ale. Kanskje du kan si hva det er? På siste usmakskurset hadde vi en god mix av drevne og ferske bryggere - vellykket spør...
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.