Nylig innhold av larsS

  1. larsS

    Rips i Wit

    Tenker å ripse en brown ale med nelson sauvin. Om det ventetiden blir for lang med kontakttid oppimot 6-8 uker er det vel bare å flaske med champagnekork . . da kan vel ukontrollert gjæring styre på som den vil samtidig som jeg styrer på som jeg vil med eventuell prøvesmaking.. ?
  2. larsS

    Bær i Stout?

    hmm.. leste alle meldingene litt sammenrasket, men at stout er bitter og syrlig var nytt for meg (jf. Gahr), i morgen pub + stout mao. , men kommer til brygge ripseølle om en liten uke, tenker gå for brown ale, kanskje porter for å dyrke sødme, om stouten er syrlig trenger eg ikkje mer syre...
  3. larsS

    Ønsker tilbakemelding på pilsneroppskrift

    Heihei, om du går til den enkle løsning av å investere i BeerTools er det slutt på all regning..hvor programmet gir det vakre visualisjoner om hvor du ligger an i forhold til ibu, farge, og, fg..etc.. man tar her steget fra mikro til makro og tilbake igjen gjennom et enkelt tastetrykk... larsS
  4. larsS

    mengde bunnfallt gjær

    Halloen Magne, dumpet bare inn et spørsmål siden jeg også har noe stout-lignende stående å gjære....at dine 14 grader overrasket meg, har sjekket rundt litt både her og der og ennå ikke kommet over et temp.forslag for stout/porter som går under 18, derfor er jo dette interessant, har disse 14...
Tilbake
Topp