Nylig innhold av Ølhunnen

  1. Ølhunnen

    Av og med - et kvinneprosjekt i Norbrygg

    Takk!!! :D
  2. Ølhunnen

    Av og med - et kvinneprosjekt i Norbrygg

    Vi ønsket bidrag til smakskveld 19.juni for kvinneprosjektet «av-og-med». Vi ønsker å vise bredden av øl og ønsker oss øl fra Norbryggs bryggere inne alle kategorier. Vi trenger rundt 3 liter +. Om du i tillegg har lyst å presentere ølet for oss er du selvsagt velkommen til det. Hvordan...
  3. Ølhunnen

    Av og med - et kvinneprosjekt i Norbrygg

    19.mai starter vi opp igjen prosjektet som ble stoppet av unntakstilstand. Vi har åpnet opp for kun 20 deltagere denne gang. Mer informasjon om kvelden kan du lese om her: Hvordan smake øl - en smakskveld for kvinner - 19.06.2020 | Norbrygg - norsk hjemmebryggerforening :)
  4. Ølhunnen

    Usmakkurs

    Takk for oppklaringen Morten! :)
  5. Ølhunnen

    Usmakkurs

    @Ragnar Nilsen Har meldt meg på, men står at arrangementet er avlyst inne på Hoopla. Tilfeldigheter gjorde at jeg så det. Har ikke fått noe mail om det så jeg hadde møtt opp..
  6. Ølhunnen

    Norsk ølfestival 2020 - lørdag 25. januar 2020 i Eventhallen i Oslo

    Takker alle bryggere for masse godt øl og høy kvalitet!! Jeg telte mine 100 «dame» kort i går, og fant ut at jeg må ha snakket med og delt ut «Av og med» kort til 70 kvinner! (I tillegg ga jeg bort 10 kort til menn som ville ta med til venninner/koner etc). Jeg har ikke det nøyaktige antall...
  7. Ølhunnen

    Av og med - et kvinneprosjekt i Norbrygg

    Takk skal du ha. Har fått et par innmeldinger der. Jeg må godkjenne dem. Det betyr at enkelte kan oppleve at det kan ta litt tid. Vet du om det fremdeles er problemer?
  8. Ølhunnen

    Av og med - et kvinneprosjekt i Norbrygg

    Vi ønsker kvinner velkommen til arrangementer for kvinner, arrangert av og med kvinner. Arrangementinnholdet kan være ølsmaking, forelesninger, kokkelering og baking med øl, brygging, usmakkurs og mye annet spennende! I den forbindelse er det opprettet en gruppe på Facebook for lettere...
  9. Ølhunnen

    Chaga istedenfor humle.

    Hvis dere skal til Finnmark, stikk innom Juga Mikrobryggeri og smak på deres chaga øl, og mange andre øl med spennende ingredienser, og få dere en god matbit med det samme. :)
  10. Ølhunnen

    Øl i media

    Siste ØLGUIDE skriver om samme sak, og inneholder dessuten en stor norsk ølguide. ;) I lederen tar Anders Kolberg for seg temaet kvinner og øl, før og nå, og der er kjempebra reklame for prosjektet!! Last ned magasinet her: Ølguide 2019 (Gratis i daglighandelen for Trumf medlemmer) ..men...
  11. Ølhunnen

    Øl i media

    GODT magasinet har skrevet om ølhunner og ølhunnen, og skriver om at jeg (på oppdrag fra Norbrygg) søker flere kvinner til ølaktiviteter (oslo). ..og hvordan jeg selv ble en ølhunn. Vi trenger hjelp av dere til å spre budskapet: å få tak i flere kvinner til øl-aktiviteter. Fordi saken ikke...
  12. Ølhunnen

    Grunnlag og forutsetninger for å dømme øl.

    @gustavf - Jeg synes det ble litt vel personlig nå, og nå en smule utidig å tillegge Stig meninger han sier han ikke har. Jeg opplever innlegget ditt, Gustav, som en «kjennepreken» og lurer på om den ikke burde vært rettet til @Stig Berntsen på PM.. Skjennepreken (berettiget eller ei) hører...
  13. Ølhunnen

    Grunnlag og forutsetninger for å dømme øl.

    Finn, jeg forstår ikke helt hva du sier... Er det problematisk å gi øl til selvstudium (dømming)? Uavhengig av om den er gitt på forespørsel eller ei. Hva mener du med bebreides? I hvilken situasjon skulle han evt bebreides? Han forklarer jo godt at ølet skal brukes til bedømming.
  14. Ølhunnen

    Grunnlag og forutsetninger for å dømme øl.

    Vet ikke om dere snakker om to ting? Om dere har snakket litt forbi hverandre..? 1) - å smake på øl for å lære typedefinisjoner? ..i så fall er det vel lurest å holde seg til de ølene som er navngitt i typedefinisjonene som eksempeløl, som da er kommersielle øl. 2) - å bedømme hjemmebrygg...
  15. Ølhunnen

    Autolyse - er det et problem idag?

    Når det gjelder umami smaken, er den jo å finne i enkelte øl, og enkelte bryggerier har en tendens av å ha dette nærmest som et kjennetegn i ølene sine, uten at jeg tenker at de har autolyse problem... Hvordan karakteriserer dere dette som et problem? Også med tanke på ar endel av...
Topp