Ølet er ikke laget selv men kjøpt ferdig på fat med trekantkobling fra en lokal roma butikk. Fikk stå i ro i ca 24 timer etter frakt før jeg satte trykk på fatet. Tror det er øl fra Aass på fatet. Slanger og diverse er rengjort flere gange så tror ikke det er problemet. Et lite tillegsspørsmål...
Fatet står i romtemperatur. Har tenkt tanken at den voldsomme temperaturforskjellen som blir ved rask avkjøling kan være en grunn til skummet. Men har ingen erfaring innen dette feltet
Hei. Er ny her på forumet og har nylig kjøpt meg et tappetårn der tårnet er en adskilt enhet med egen kjøling. Fatet er en 30 liter som står i romtemperatur. CO2 utstyr er kjøpt hos Petit Agentur. Slanger er kjøpt på Tess og er 5mm næringsmiddelgodkjente plastslanger. Slangen er ca 4 meter. Da...
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.