Petter Mandt sin siste aktivitet

  • Petter Mandt
    Har ikke annet råd enn at du må prøve deg fram. Lager du deg en essens på den måten så kan du tilsette i et glass med det ferdige ølet...
  • Petter Mandt
    Jeg har brukt 4 knuste tonkabønner i flameout for 25l Birger Stout, (OG 1.13, FG 1.32, ABV 15%). Ga fint avstemt preg, men jeg brukte...
  • Petter Mandt
    Petter Mandt svarte på tråden Om øl i mediene.
    4 Lambic 8 Kriek lambic 20 Fruit lambic 22 Vieille kriek samt 10 Oud Bruin 19 Flandern red …. og så 30 Lager Joda ….
  • Petter Mandt
    Ikke noe problem å la den stå så lenge, men gjæren kan bunnfelle ganske godt. Når du skal tappe den på flasker, tapper du sikkert først...
  • Petter Mandt
    Jeg har laget daddelsirup - det er no’ herk å skille «saft» og fiber. Dyrt å lage også. Har man tilgang til «arabisk» sjappe, har de...
  • Petter Mandt
    Petter Mandt svarte på tråden Om øl i mediene.
    Det er vel strengt tatt 13/300-deler. Eller 0.04 + 3/1000 … øl pr kr. :p Men lingvistisk er det vel ikke fwil å si? Hvis du har to...
Tilbake
Topp