Rikard sin siste aktivitet

  • R
    Hva er det jeg ser? Er det infeksjon? BE-134 -dag 5 av gjæringen, kan ikke huske at denne gjæren har oppført seg slik tidligere, men...
    • 20241022_2000512.jpg
  • R
    Meske på høy temperatur? Ca 67-68,c bør gi en grei mengde uforgjærbart sukker
  • R
    Rikard svarte på tråden Gjærnæring.
    Vel, hovedpoenget mitt er jo at det er så mye jeg ikke forstår rundt dette med gjær at jeg har valgt å nærmest ignorere alt som har med...
  • R
    Rikard svarte på tråden Gjærnæring.
    Godt mulig det er viktig, men jeg har aldri hatt problemer med usmakene som blir nevnt under sink i første innlegg. Utgjæring har aldri...
  • R
    Rikard svarte på tråden Gjærnæring.
    Ny starter hver gang. Men bruker ikke magnetrører, rører godt i dem så ofte som jeg klarer å huske på. At jeg ikke får optimalt nok...
  • R
    Rikard svarte på tråden Gjærnæring.
    Jeg har ikke orket å forholde meg så mye til vitenskapen rundt gjær, for meg er det et tema som det strides for mye om, og det er for...
  • R
    Rikard svarte på tråden Brygging av Hoppy Hougardia.
    Hei! Ved tvangskarbonering(CO2 på corneliusfatet) tilsetter man IKKE sukkervann. Sukkervanne tilsettes kun ved naturlig karbonering...
  • R
    Samme erfaringen som deg, med annet bryggeoppsett. Skalerer bare ned volumet etter estimert OG. 1.065 er det høyeste i OG jeg kommer før...
  • R
    Rikard reagerte på Terjedd sitt innlegg i tråden Feil med refraktometer? med Like Like.
    Du kan prøve å kalibrere det. Mål rent vann. Det er nok en kalibreringsskrue oppå apparatet. Still der til det viser 1.000. Kanskje det...
  • R
    Jeg bruker alltid tilt i vørter og inkbird mot karet, gjæringsskapet har et 40w varmerør i bunn og 2 pc vifter i en hylle mellom...
  • R
    Hei! Tenkte bare å dele min lille erfaring om temperaturstigning. Har erfart at plassering av tempsensor direkte på gjæringskaret...
Tilbake
Topp