Må si at en av tingene ved ølbrygging jeg virkelig setter pris på er den utrolige åpenheten selv bryggerier har om sine oppskrifter. Gir oss nybegynnere uante muligheter til å treffe godt i starten og ta hobbyen vår fortere til nye høyder. Har kun brygget 4 brygg til nå, og har da gått for gode...
Hjertlig takk for svar!
Men: Gjæring 4 dager i åpne kar, betyr det at vi lar lokket være av på gjæringskaret de fire første dagene og så setter det på? Eller hvordan skal dette gjøres?
Gjærskumming: Betyr det at det skummet (krausen?) på toppen skal skummes av eller hvordan.
Hvor viktig vil det...
Hei kjære forum!
Bruker mitt første innlegg til å spørre om det er noen som har oppskrift på Kinn sitt Vestkyst.
Hadde meg en flaske av originalen i går, og må si at jeg likte den svært godt.
Vi (Pygmèbryggeriet) er i ferd med å skulle lage en IPA og hadde vært morro å prøve på noe lignende...
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.