Hei.
Har kjøpt ett sett fra bryggselv med amarillo IPA . Men skulle gjerne hatt oppskriften slik at jeg kan legge den inn i beersmith..
Er den hemmelig eller er det mulig å få den?
Ja, altså så har juleølet stått i tre uker. Menetter en test var det helt frlatt. Da kom man altså på at man hadde glemt å ha sukker i ved flasking. Kan dette repareres på noen måte? Kan man åpne flaskene og putte oppi sukker og korke på nytt?
Ja det kommer fra bunner og bobler oppover og samler skum på toppen av flaska. Men det stopper ikke. Kan det være at jeg blr sette det litt varmere på slutten ? Kan gjæringen ikke være helt ferdig?
Ja det kommer fra bunner og bobler oppover og samler skum på toppen av flaska. Men det stopper ikke. Kan det være at jeg blr sette det litt varmere på slutten ? Kan gjæringen ikke være helt ferdig?
Jeg har hatt to batcher som ser ut til å ha litt vel mye futt. Den føste var en apa på 24L som jeg primet med 128g sukker. Og den andre var en wit som fikk ca samme mengde.
Når jeg åpner disse flaskene bruser de over. Ikke sånn fort men jeg bør få det over i glass innen ett par sekunder ellers...
Ja, etter litt frem og tilbake, og bruka av humlerester så ble den slik:
Amt Name Type # %/IBU
7.00 kg Pale Malt, Maris Otter (5.9 EBC) Grain 1 87.5 %
1.00 kg ...
Hei,
Jeg sliter fremdeles litt med å forstå dette med mengde på meskevann og skylling osv..
La os ta en enkel oppskrift bergnet på 25 KG (Gahr sin bryggselv.no APA pakke):
Ca 5.5kg malt beregnet OG på rundt 1055
Jeg har fått tips om å meske med så mye vann som mulig i min 36L kjele. Så da...
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.