Nylig innhold av Simen

  1. S

    Ettergjæring og kullsyre

    Jo! Tilsatte en drøy teskje på hver enlitersflaske, og snudde flaska på hodet et par ganger for å få blanda det litt..
  2. S

    Ettergjæring og kullsyre

    Er det mulig å få til kullsyre i ølet etter at hele prosessen er ferdig? Jeg flaska det for to uker siden. Smakte på batchen i dag, men det var omtrent ingen kullsyre i det hele tatt.. :help:
  3. S

    Klukking, flasking og for mye sukker i øl-settet!

    Leste gjennom de omtalte instruksene i stad, der var det mange bra tips! Vil nok avansere til malt neste gang, og kanskje i framtida brygge fra bunnen av. Når det blir tid for flasking på IKEA Slom flaskene skal jeg gi rapport om hvordan de fungerer, har tenkt å sette de oppi en pappeske i...
  4. S

    Klukking, flasking og for mye sukker i øl-settet!

    Takk for raske svar! Jeg var veldig usikker på om disse flaskene tålte trykket sjøl, men etter å ha googlet litt rundt fant jeg ut at mange ølbryggere rundt omkring i verden bruker de med stort hell. En person som prøvde å lage champagne på de hadde derimot ikke så flaks, for da eksploderte de.
  5. S

    Klukking, flasking og for mye sukker i øl-settet!

    Hei! Jeg har satt ølsett-øl et par ganger før, med ett bra og ett dårlig resultat. Nå er jeg i gang med tredje forsøk (Geordie Scottish Export fra Europris). Jeg har en tendens til å ikke følge reglene til punkt og prikke, så jeg putta i 2kg sukker istedenfor 1kg som det står i bruksanvisninga...
Tilbake
Topp