Nylig innhold av T.Wickstrøm

  1. T

    BB60v3 temp føler??

    Ta kontakt med support@olbrygging.no Sent from my iPhone using Tapatalk
  2. T

    Safbrew F2

    Jeg bruker den minste av disse http://www.olbrygging.no/products/maleskje-3pk til 25 liter
  3. T

    Glemte tørrhumling

    Det er litt sent å gjøre noe med det nå Men det finnes humle olje som du kan tilsette samtidig som sukker ved karbonisering hos olbrygging.No Sent fra min C6833 via Tapatalk
  4. T

    SMaSH Citra, ønsker innspill på oppskrift

    Citra og Simcoe Sent fra min C6833 via Tapatalk
  5. T

    SMaSH Citra, ønsker innspill på oppskrift

    Jeg syns den opprinnelige smash planen din er god med kun Citra Citra er en god singel hop For å lære humlene er det lurt å kjøre bare en humle Jeg har laget singel hop med Citra,Cascade,Amarillo,Cennteniel og Simcoe. det syns jeg var lærerikt og kan annbefales Sent fra min C6833 via Tapatalk
  6. T

    Defekt pumpe BB 30 v3

    Pumpen bør stå lavere en inntaket og går slangen inn midt på pumpen og ut er på siden der kranen skal stå på å regulere flowen. Hvis det da ikke funker er den nokk desverre defekt. Send en mail til suport@olbrygging.No Så finner vi ut av det Sent fra min C6833 via Tapatalk
  7. T

    Beer Brew Automatic kommer......

    Vi på Ølbrygging. No Har fått inn utstillings mod i Grimstad Hjertelig velkommen Sent fra min C6833 via Tapatalk
  8. T

    Måling av SG

    Legg inn i refraktometer kalkulator på brewers friend hjemmeside så for du rett FG Sent fra min C6833 via Tapatalk
  9. T

    Er det noen som har detaljert oppskrift til torres citra apa til beerbrew

    Tore`s singelhop Citra APA American Pale Ale Recipe Specs ---------------- Batch Size (L): 50.0 Total Grain (kg): 14.000 Total Hops (g): 500.00 Original Gravity (OG): 1.060 (°P): 14.7 Final Gravity (FG): 1.011 (°P): 2.8 Alcohol by Volume (ABV): 6.45 % Colour (SRM): 9.9 (EBC): 19.4 Bitterness...
  10. T

    Lukket kjølesystem på beerbrew 200l gjæringskar

    Vi på olbrygging.no har et 50litersfat på kjølerommet som vi sirkulerer med en magnetpumpe styrt med stc1000 gjæringstempen ligger på 12 til 13 grader nå. Nå har vi en Bayer på gang
  11. T

    Oppskrift på 1664 Blanc

    etter 7dager AprikosPure 500 gr tørkede aprikoser 5 dl La væske og aprikoser småkoke i 15 minutter. Sil av noe av væsken. Ha det så i en blender og begynn å purere aprikosene. Tilsett mer væske til konsistensenen er som ønsket. Denne kan fryses i små porsjoner
  12. T

    Kommersielle oppskrifter (fra bryggeriene)

    Noen som kan hjelpe med scalering det står IBU ved Whirpool og ved Tørhomling Har så lyst til å brygge denne
  13. T

    Oppskrift på 1664 Blanc

    Kronenbourg, 1664 Blanc Witbier Recipe Specs Original Gravity Final Gravity Colour (SRM / EBC) Bitterness Alcohol by Volume 1.057 1.013 3.2 / 6.3 21.8 IBU 5.7% Brewhouse Specs Recipe Type Batch Size Boil Time Efficiency All Grain 75.0 Litres / 19.8 Gal 90.0 min 83.0% Fermentables Name Type...
  14. T

    bytte fat med g-kobling på sørlandet

    et 50liter fat med 2stk 30litere med g-kobling på sørlandet ønskes byttet
  15. T

    Malt fra Fuglsang

    Veldig bra malt med godt utbytte bruker den fremfor det andre ølbrygging har
Tilbake
Topp