Nylig innhold av uThaug

  1. uThaug

    Brewtools bryggemaskin

    Den er 100 utvendig Sent fra min SM-G955F via Tapatalk
  2. uThaug

    Brewtools bryggemaskin

    Det hadde vært flott om brewtools kom med egen løsning for damp under koken. Virker som en gjeng som har mange veldig gjennomtenkte løsninger på kjelen deres. Gleder meg til å få denne levert på døren! Sent fra min SM-G955F via Tapatalk
  3. uThaug

    Fruktpurè i øl

    Har du målt hvor mange dl en slik kilospakke utgjør i volum?
  4. uThaug

    Torshov Bryggeri

    Hvordan opplever du løsningen under brygging? Dannes det mye damp/dråper i toppen av hetta som drypper ned? Og lekker der mye av kondensert vann fra viftehuset?
  5. uThaug

    "Ser oppskriften min grei ut?" -Spør her.

    takk for tilbakemelding. Jeg føler rådet og skifter ut Cara Amber :)
  6. uThaug

    "Ser oppskriften min grei ut?" -Spør her.

    American Brown Ale Jeg er igang med å planlegge en american brown ale som fruen har bestilt. Hun ønsker øllet på maks 5%. Hun ønsker det skal tendere opp mot den en kan kalle en brown porter. Det skal være noen brente/røstede toner, men disse skal være subtile. Brownmalt preget ønskes også i...
  7. uThaug

    OG-1.063 FG-1.001 - kan dette stemme?

    Jeg har brygget en saison, mesket på 63 grader, 14 dager på kar, er nå klar for flasking og tikker inn på 1.001! Er det fare for at denne er infisert? Smaker bra når jeg smakte av den før flasking.
  8. uThaug

    Wlp028 - Burton Ale

    Jeg ser jeg skrev feil ja... Er en wlp023 jeg har. Hvilken temperatur anbefaler dere på denne gjæren?
  9. uThaug

    Wlp028 - Burton Ale

    Hei. jeg har satt en starter på en wlp028(ikke erfaring med denne fra tidligere), jeg tenkte å benytte denne i en brown ale (1.060), meskes på høy temp(67-68 grader). Hvilke erfaringer har folket med temperatur på gjæringsforløpet med denne gjæren?
  10. uThaug

    Austmann Northumberland

    Hei og takk for deling av oppskrift. hva er grunnen til at dere velger å koke denne i 90 minutter i stedenfor 60 minutter? når jeg regner IBU får jeg ca 25 IBU ved kok i 60 min, og med samme humlemengde får jeg 38IBU ved kok i 90 min?
  11. uThaug

    NM 07 SS1 - Belgisk tripel - Espen Lothe

    Ok. Min er ikke noe god etter noen ukers lagring
  12. uThaug

    NM 07 SS1 - Belgisk tripel - Espen Lothe

    Etter hvor lang lagring ble den utmerket?
  13. uThaug

    Hvordan regne ut hvor mye OG sukker bidrar med når man tilsetter det i gjæringskaret?

    Jeg har beersmith, men hvor finner jeg denne kalkulatoren her? Det samme gjelder også for brewersfriend. Har du noen link til kalkulator som kan benyttes?
  14. uThaug

    Hvordan regne ut hvor mye OG sukker bidrar med når man tilsetter det i gjæringskaret?

    Jeg har laga en belgisk øl hvor jeg har tenkt å tilsette sukkeret i gjæringskaret etter ca 3 dager. OG på vørteren var 1.055. Jeg tenkte å tilsette 1kg sukker på 1 liter vann. Hvordan kan jeg regne hvor mye OG vil øke med? er det en grei formel man kan benytte(eks hvis jeg heller vil tilsette...
  15. uThaug

    Mais sukker

    Hvor får man kjøpt mais sukker?
Tilbake
Topp