Nylig innhold av Zepp

  1. Z

    Mango IPA (APA)

    Takk. Da var du på samme mengde som jeg har planlagt. Da kan det svare seg å redusere litt på mangoen. Hvilken humletype brukte du?
  2. Z

    Mango IPA (APA)

    Takk. Har justert litt på oppskriften. Vestbrygg hadde ikke mangoessens. Kunne faktisk heller tenkt meg et naturlig hint av å sette tenna i en mango, men det er kanskje vanskelig, siden gjæren spiser opp sukkeret fra mangoen?
  3. Z

    Mango IPA (APA)

    Har justert oppskriften og forenklet litt: 13 kg Pilsnermalt 4,5 kg wheat malt (21%) 2,0 kg flaked oats 3,4 kg caramalt 25 EBC 150g citra 20 min 100g mosaic, 5 min 200g mosaic under kjøling 70 grader + tørrhumling 8 kg mangopure 1 kg laktose WLP067 ABV 5,1 (Før evt virkning fra mangopureen)...
  4. Z

    Mango IPA (APA)

    Hei Takk for gode råd. Skal forenkle litt. Gjæren er bestilt, det ble WLP067. Har ikke funnet mango essens, så jeg holder meg til pure denne gangen.
  5. Z

    Mango IPA (APA)

    Takk for gode råd, litt betenkt på kunstig smak, ønsker jo helst naturlig smak...
  6. Z

    Mango IPA (APA)

    Hei Planlegger brygging av en Mango IPA i romjulen. Dvs det er vel kanskje mer riktig å kalle den en APA med mango. Den bør ligne litt på de fruktige ølene som er i handelen, Hansa Mango IPA og Frydenlund juicy IPA. Det dukker fort opp noen spørsmål, når jeg ikke har en spikret oppskrift å gå...
  7. Z

    Oktoberfest Hansa

    Takk for gode tilbakemeldinger! :) Tror jeg prøver meg på 70%pilsner, 25% münchen og 5% caramel. Så får jeg se hvordan den blir, skal i vertfall bli oktoberfest! :)
  8. Z

    Oktoberfest Hansa

    Hei Jeg liker godt Hansa sitt oktoberøl. Har søkt en del etter oppskrifter men finner ikke noe om dette ølet. Trenger derfor tips til oppskrift på noe som kan ligne, evt er bedre men i samme gate. Har oppskriften under men vet ikke om den ligner. Vienna 70% Münchenmalt 14% Crapils 13% Krystall...
Tilbake
Topp