Hei!
Tok i dag en smak og SG test av en ESB som har gjæret i 10 dager. SG var 1.010 (OG 1.040) så det er greit nok.
Men usikker på hva man kan forvente av smak fra gjæringskar samenlignet med smak etter full gjæring og påfølgende karbonering. Synes nemlig den smakte veldig tamt og litt surt, ikke infeksjon surt tror jeg.
Så siden dette er første gang jeg smaker på øl på denne måten så er jeg altså usikker på hva dette sier om den endelige smaken?
Tok i dag en smak og SG test av en ESB som har gjæret i 10 dager. SG var 1.010 (OG 1.040) så det er greit nok.
Men usikker på hva man kan forvente av smak fra gjæringskar samenlignet med smak etter full gjæring og påfølgende karbonering. Synes nemlig den smakte veldig tamt og litt surt, ikke infeksjon surt tror jeg.
Så siden dette er første gang jeg smaker på øl på denne måten så er jeg altså usikker på hva dette sier om den endelige smaken?