Helsegevinster og annet om øl

Som en ivrig leser av New Scientist har jeg fått med meg et par gullkorn den siste tiden. Her står det at ale er bra for bentettheten (bra mot osteoporose??):

http://www.newscientist.com/article/dn18491-ale-is-good-make-no-bones-about-it.html
og her står det at en ølmarinert stek (6 timer marinering!) har mindre kreftfremkallende stoffer enn andre steker, og at et smakspanel foretrakk ølmarinert kjøtt foran rødvinsmarinert kjøtt:

http://www.newscientist.com/article/mg20126883.400-beer-marinade-cuts-steak-cancer-risk.html
Og øl kan bidra til å reduserer hjerteproblemer og gjør deg glad. Men det visste jo vi...;)

http://www.newscientist.com/article/mg18925424.900-ale-and-hearty-try-the-new-health-tipple.html
Snakk om bra saker! :)
 
Har hatt stor suksess med ølmarinert mat. Forrige prosjekt var jerky av hjort marinert i hjemmelagd porter. Eneste er at det bør settes til en dæsj hvitvinseddik.
 
Tilbake
Topp