humling av American Pale Ale

Hei.

Jeg hadde tenkte å lage en Pale Ale med en god del humle i helgen. Oppskriften(http://beersmithrecipes.com/viewrecipe/1660/american-session) jeg fant på BeerSmith bruker cascade og centennial. Nå er det slik at jeg har en del humle i frysen og vil heller bruke litt av denne.
Er det noen som kan komme med ett forslag til humling av Pale Ale. Den orginale oppskriften brukte som sagt ganske mye humle, nesten 300g til 20 liter, men la ikke det styre deg.
En ting som kanskje er viktg å ta med er at dette er ett ganske svakt øl. Satser på ca 4%.

Malt (regningen?) er:
2.4 Kg Pale Malt
800g Maris Otter
450g Caramalt

Det jeg har av humle er:
Noen hekto:
Columbus
chinook
aurora
Saaz og Hallertau, men de passer vel ikke her?

Noen gram:
Cascade
Citra
Amarillo

Forslag tas i mot med takk.
 
Er det noen generelle tips til typer humle som ikke passer sammen?

Så langt har jeg bare "kopiert" oppskrifter jeg har funnet på nettet og evt erstattet humle med det som anbefales av eksperter, så dette er litt nytt for meg :)
 
Tilbake
Topp