Karbonering av øl med litt frukt?

Har laget et øl med en del vannmelon i.
Har no stått i ca 9 dager på flaske, men nesten ikke noe kullsyre i ølet, tidligere "normale" øl eg har lager har hatt brukbart med kullsyre etter så mangen dager.

Er det noen som har erfaring med frukt eller grønnsaker i ølen?
 
Hvilken gjær brukte du og når tilsatte du frukten? Samt hvor lenge gjæret ølet før det kom på flaske.
 
Karbonerings temp 20 grader samme temp som eg har på resten av ølet.

Brukte safale 05, tilsatte frukten på slutten av koketiden, frukten ble ikke kokt
Hadde 4 kg frossen vannmelon som eg hadde i en kjøkken masin og knuste og tømte i koke karet på slutten av koke tiden.
Frukt kjøttet ble ikke med i gjæringskaret
Gjæret 2 uker
 
Frkten bør ikke ha noe å si. Vent noen dager til, så kommer kullsyren nok. Hvor mye primingsukker bruktee du per liter?
 
Tilbake
Topp