Jeg brygger en Lucky Jack med 6gr sukker. Stakk om til annet gjæringskar der jeg hadde en liten Lake. Tappet over med tappestang for å unngå oksygen. Rørte ikke noe og ventet heller ikke før jeg tok det videre til flasker... Trodde kanskje deg blandet seg selv... Så primet det på 19 grader i to uker. Så satte jeg det i kjøleskap. De første som jeg begynte på etter noen dager , var det futt i. Det har gått noen uker nå og det virker som ølen har mistet futten ! For nesten alle de siste har vårt tamme Så er det tilfeldig ? Kjøleskap for kaldt ? Kan ølen miste kullsyre øver tid ? Bruker flasker med lukkekork og regner med de er tette.
Jeg håper at det var jeg som rørte ut for dårlig !
Skal karbonere en lager nå og går det greit å prime på 19 grader, ellers skal jeg sette på ovn og få 24?
Jeg håper at det var jeg som rørte ut for dårlig !
Skal karbonere en lager nå og går det greit å prime på 19 grader, ellers skal jeg sette på ovn og få 24?