Kran på gjæringsdunk lekker

Er fersk på forumet og har bare et ekstrakt-brygg bak meg (som forsåvidt ble ok).

Har en gjæringsdunk fra Brouwland med kran som det renner litt "sikkel" ut av med jevne mellomrom. Lurer på om det er fare for infeksjon når jeg skal få det over på dunk nr. 2 for flasking...?

Ellers må jeg få sagt at det er veldig interessant å få mulighet til å ta i bruk kunnskapen som finnes her på forumet. Hadde også vært morsomt å komme i kontakt med andre øl-interesserte på sørlandet!
 
hm... dette er litt tidlig på morgenen for tenking, men jeg prøver.
så lenge ting renner ut og ikke inn er vel brygget ditt sikkert. Når du skal tappe den over kan du jo vaske tappekrana litt, og desinfisere den med litt starsan eller 96% sprit eller noe?

jeg pleier å gå over tappekranene mine før jeg tømmer gjærkara mine alltid. det er jo fort gjort og lettvint.
 
Tilbake
Topp