[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Town Schwarz IV
Øltype: E. Schwarzbier
Antall poeng i konkurransen: 43 av 50
OG: 1058
FG: 1015
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 38 IBU
Vørtermengde: 25 l
Sluttvolum: 22 l
Malt & sukker
5000 gram 82,0 % Pils ? EBC
500 gram 8,2 % Røkt malt bet ? EBC
300 gram 4,9 % Havre ? EBC
150 gram 2,5 % Sjokolademalt ? EBC
150 gram 2,5 % Roasted barley ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
60 min 68 gr C
Humle
45 gram Hallertauer ? % alfa pellets koketid 60 min
25 gram Challenger ? % alfa pellets koketid 30 min
15 gram Herzbrücker ? % alfa pellets koketid 0 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Bavarian Lager Slurry 500 ml flytende gjær
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 11 dager ved 15 gr C
Modning/sekundærgjæring 10 dager ved 15 gr C
Lagring 17 dager ved 3-5 gr C
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 10.02.2006
Tappedato: 21.02.2006
Kommentar: [/size][/tt]
Navn på brygget: Town Schwarz IV
Øltype: E. Schwarzbier
Antall poeng i konkurransen: 43 av 50
OG: 1058
FG: 1015
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 38 IBU
Vørtermengde: 25 l
Sluttvolum: 22 l
Malt & sukker
5000 gram 82,0 % Pils ? EBC
500 gram 8,2 % Røkt malt bet ? EBC
300 gram 4,9 % Havre ? EBC
150 gram 2,5 % Sjokolademalt ? EBC
150 gram 2,5 % Roasted barley ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
60 min 68 gr C
Humle
45 gram Hallertauer ? % alfa pellets koketid 60 min
25 gram Challenger ? % alfa pellets koketid 30 min
15 gram Herzbrücker ? % alfa pellets koketid 0 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Bavarian Lager Slurry 500 ml flytende gjær
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 11 dager ved 15 gr C
Modning/sekundærgjæring 10 dager ved 15 gr C
Lagring 17 dager ved 3-5 gr C
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 10.02.2006
Tappedato: 21.02.2006
Kommentar: [/size][/tt]