Emnefeltet sier vel det meste 8) Feridg utgjæret og tappet på fat; men en intens, sur smak har ølet. Dette kunne blitt en suser av et juleøl, med mye godsaker i; men jeg ble nok offer for egen mangel på egendressur... Ser ikke bort fra at en stor synder kan være ikke-mesket havre (....som jeg leste Gahrs advarsel mot noen få timer for sent... :cheeky
.
Tror ikke vi behøver å detaljere ingredienser og fremgangsmåte; men ta det på generell basis.
Er det lureste å få frigjort ( - og grundig rengjort!) fatet eller er det noen som helst grunn til å la det stå i håp om at det går seg til? Har hittil ikke tømt ut eneneste egenbrygget skvett. Alt har ikke vært iht drømmer og forventninger; men drikkbart. Nå lurer jeg på om ikke dette blir mitt første tilfelle av å fóre Det Store Sluket...
MVH
Morten M
Tror ikke vi behøver å detaljere ingredienser og fremgangsmåte; men ta det på generell basis.
Er det lureste å få frigjort ( - og grundig rengjort!) fatet eller er det noen som helst grunn til å la det stå i håp om at det går seg til? Har hittil ikke tømt ut eneneste egenbrygget skvett. Alt har ikke vært iht drømmer og forventninger; men drikkbart. Nå lurer jeg på om ikke dette blir mitt første tilfelle av å fóre Det Store Sluket...
MVH
Morten M