Miguel
Norbrygg-medlem
Vi har ingen dedikert tråd til dette, tenkte å ta litt initiativ.
Jeg har kjørt 5 Caso4 og 98 Cacl. PPM that is.Likte det litt først, men not so much etter x brygg nå lengre. Det er det amerikanerne vil kalle "cloyingly" sweet. Det er så rundt og så fyldig at det er helt sjukt. En Hefe med FG på 1.011 ble WAY tjukkere enn en RIS som stoppet på 1.032, som ikke ble justert i det hele tatt.. pH = ca 5.2 i romtemp som vil si ca 5.1 - 5.0 i mesk.
Innspill, tanker? Dette er et interessant tema som ikke har noen egen tråd enda..
Jeg har kjørt 5 Caso4 og 98 Cacl. PPM that is.Likte det litt først, men not so much etter x brygg nå lengre. Det er det amerikanerne vil kalle "cloyingly" sweet. Det er så rundt og så fyldig at det er helt sjukt. En Hefe med FG på 1.011 ble WAY tjukkere enn en RIS som stoppet på 1.032, som ikke ble justert i det hele tatt.. pH = ca 5.2 i romtemp som vil si ca 5.1 - 5.0 i mesk.
Innspill, tanker? Dette er et interessant tema som ikke har noen egen tråd enda..
Sist redigert: