Hej!
Jag är en hembryggare i Sverige som har hört att ni har en stolt och aktiv
hembryggartradition i Trondheim med karaktärsfulla gamla alkoholstarka lokala norska ölsorter
från Trondheimsområdet som man gärna brygger vid större fester som 50-årsdagar, julen och bröllop.
Kan du hjälpa mig att hitta några av dessa recept och bryggbeskrivningar som t.ex. temperaturer
och behandling av ölet såsom jäsning och lagring?
Det vore kul att prova och brygga en sådan öl.
Med vänlig hälsning
Morgan Käll
https://untappd.com/Kvinnebykoksbryggeri
https://www.google.se/maps/place/Kv...2!3m1!1s0x46596e9cae1c629f:0x1c7d28eea7ce1b93
Jag är en hembryggare i Sverige som har hört att ni har en stolt och aktiv
hembryggartradition i Trondheim med karaktärsfulla gamla alkoholstarka lokala norska ölsorter
från Trondheimsområdet som man gärna brygger vid större fester som 50-årsdagar, julen och bröllop.
Kan du hjälpa mig att hitta några av dessa recept och bryggbeskrivningar som t.ex. temperaturer
och behandling av ölet såsom jäsning och lagring?
Det vore kul att prova och brygga en sådan öl.
Med vänlig hälsning
Morgan Käll
https://untappd.com/Kvinnebykoksbryggeri
https://www.google.se/maps/place/Kv...2!3m1!1s0x46596e9cae1c629f:0x1c7d28eea7ce1b93