Ukarbonert øl/seltzer/cider på fat noe dager?

Jeg har kun én regulator, uten splittere, manifolder etc. Her om dagen kegget jeg to batcher, og satte den éne under trykk og i kjøleskap. Den andre står uten noe særlig trykk (bare 10-15 min), og romtemperert. Går det i orden? Bytter jeg på fatene nå (ikke plass i kjøla), kan de kanskje komme i mål begge to?
 
Jeg har kun én regulator, uten splittere, manifolder etc. Her om dagen kegget jeg to batcher, og satte den éne under trykk og i kjøleskap. Den andre står uten noe særlig trykk (bare 10-15 min), og romtemperert. Går det i orden? Bytter jeg på fatene nå (ikke plass i kjøla), kan de kanskje komme i mål begge to?

Ingen problem. Spiller ingen rolle når de blir karbonert, så bare bli ferdig med den ene og så koble til det andre. Eller du kan etterfylle med Co2 på fatet som nå står uten trykk så ofte du har anledning.
 
Tilbake
Topp