Weihenstephaner

hei!
En nybegynner som ikke har brygget sin først batch enda lurer på om noen har brygget noe som ligner på dette ølet.
Beste hveteøl jeg har smakt. Er det mulig å lage slikt?

Vi har forøvrig akkurat investert i en BB60, og planlegger en Belgisk wit allgrain fra www.bryggselv.no som første brygg.

Mvh TM
 
Jeg tror nok denne er ganske enkel.
Ville prøvd meg med

50/50 Hvete og pilsner malt.
Hallertauer Mittelfruh ved 60 og 10 minutter til ca. 12 IBU

gjærings med Wyeast 3068 Weinhenstephan / WLP300.

Begynn gjæringen kaldt og la den steppes opp mot 18-20 grader.
 
Takker  :) . Skal prøves om en stund. Nå bobler det ganske så livlig i dunken etter vår ildprøve på lørdag med Belgisk Wit. Håper det blir bra.
Prøvde litt forskjellige oppskrifter på brødbakst av masken, det ble veldig godt. Men som jeg har sett av andre innlegg her på forumet bør en ikke ha mer enn ca 1/3 mask, ellers blir brødet for løst.
TM
 
Anbefaler denne oppskrifta på knekkebrød med mask:

http://hoytskum.com/2012/11/12/olkokken-bryggerens-sunne-knekkebrod/
 
Tilbake
Topp