J
Jan Morten
G`nyttår bryggervenner :biersmile:
Har en kanne (4kg) Weyermann Bavarian Dunkel (65-75EBC)
Nå har jeg imidlertid aldri smakt noe brygg av denne ekstrakten så jeg vet ikke riktig hvor hovedaroma ligger :confuzed:
Lurer rett og slett på om jeg kansje skulle forsøkemed en Dobbel Bukk.
Av humle har jeg: Target, EKG, Chalenger, Northern Brewer og Hallertauer.
Av gjær fins bare Saccharomyces uvarum på lager.
Beercalk mener Weyermann har et noe lavere utbytte en andre ekstrakter, så kansje en bør sikte på høyere OG...
Hva med en slik; (30L)
Weyermann BD 4000g
Pilsner malt 4200g
Cara munich 350g
Cara Crystal 500g
Chocolate 125g
Weyermann BD 4000g
------------------------------------------------------
OG ca 1070-71 Farge +/- 54
Northern Brewer i 90 min kok (bitter)
Hallaertauer i 20-30min kok. .
Noen med andre forslag? Blir å svinge gryta i morgen så skynda på :brygging:
Har en kanne (4kg) Weyermann Bavarian Dunkel (65-75EBC)
Nå har jeg imidlertid aldri smakt noe brygg av denne ekstrakten så jeg vet ikke riktig hvor hovedaroma ligger :confuzed:
Lurer rett og slett på om jeg kansje skulle forsøkemed en Dobbel Bukk.
Av humle har jeg: Target, EKG, Chalenger, Northern Brewer og Hallertauer.
Av gjær fins bare Saccharomyces uvarum på lager.
Beercalk mener Weyermann har et noe lavere utbytte en andre ekstrakter, så kansje en bør sikte på høyere OG...
Hva med en slik; (30L)
Weyermann BD 4000g
Pilsner malt 4200g
Cara munich 350g
Cara Crystal 500g
Chocolate 125g
Weyermann BD 4000g
------------------------------------------------------
OG ca 1070-71 Farge +/- 54
Northern Brewer i 90 min kok (bitter)
Hallaertauer i 20-30min kok. .
Noen med andre forslag? Blir å svinge gryta i morgen så skynda på :brygging: