Sist lørdag satt vi våre to første lagerøl. En tjekkisk pilsner og en bayer.
Har satt det til gjæring på 10`C.
Vi er litt usikker på videre gang i prosessen.
Hvor lenge bør/skal det stå på første gjæring?
Bør/skal det stikkes om etter 10-14 dager og settes til andregangs gjæring slik vi gjør med...
Hei.
Er snart klar for de første 3 batcher, men hveteølet har vi ikke fått orden på enda.
Har smakt en fantastisk god belgisk wit som heter Kronenbourg Blanche med godt preg av sitrus og frukt.
Skulle gjerne brygget noe sånt :-)
Noen som har en oppskrift på noe tilsvarende, så tar vi imot med...
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.