Amarillo sin siste aktivitet

  • Amarillo
    Amarillo svarte på tråden Om øl i mediene.
    Det er riktig, og et viktig poeng. Hvis du alltid spiser når du er sulten får du aldri brukt noe fra dette lageret i kroppen, og det...
  • Amarillo
    Amarillo svarte på tråden LalBrew NovaLager.
    0,003 bar er 3 millibar, lufttrykket (atmosfæretrykket) kan variere med rundt 100 millibar over tid. Da kan man tenke seg at...
  • Amarillo
    Amarillo svarte på tråden Om øl i mediene.
    https://e24.no/internasjonal-oekonomi/i/QMPneW/pubdoed-i-england
  • Amarillo
    Ja, sånn omtrentlig tar jeg en bit ingefær på rundt 130 gram, skjærer den opp i biter, skjærer en sitron eller lime uten skall i biter...
  • Amarillo
    Ja, har vel kommet fram til det jeg også. Tenke å fylle konsentratet på en glassflaske, varme denne i et vannbad til 80 grader og holde...
  • Amarillo
    Hei! Når jeg har gjort dette har jeg laget te på ingefæren. La ingefæren trekke på ca 80c i en halv times tid, så siler jeg av og hiver...
  • Amarillo
    Jeg ville ha varmet opp væsken og deretter kjølt ned før tilsetting. Da er du helt sikker.
  • Amarillo
    Jeg skal lage et konsentrat av ½ kg ingefær som jeg skal tilsette i et fat hveteøl. Er litt usikker på om jeg må pasteurisere...
  • Amarillo
    Amarillo svarte på tråden Bryggertabber.
    Oxygenated by lens cap, det har neppe skjedd før i verdenshistorien.
  • Amarillo
    Amarillo reagerte på loebrygg sitt innlegg i tråden Bryggertabber med Sad Sad.
    Skulle flaske God Jul i dag. Gikk fint helt til jeg oppdaget at tappestaven hadde tetta seg, i hvertfall det jeg trodde. Så tokk den av...
  • Amarillo
    Amarillo reagerte på loebrygg sitt innlegg i tråden Deilige bilder!!! med Like Like.
    Det funka utmerket. Trykket ble ikke mer enn 0,2 bar med litt forsiktig risting, men mer enn nok til å sende vannet ut i en pen stråle :)
  • Amarillo
    Amarillo svarte på tråden Deilige bilder!!!.
    Jo, det vil følge med minimale mengder gjær, men spørsmålet er om det har noen betydning for ølet som fylles på fatet. Jeg tror det er...
  • Amarillo
    Amarillo svarte på tråden Deilige bilder!!!.
    Det er overraskende mye CO² i et tømt gjæringskar. Jeg karbonerer alltid i karet samtidig med kaldkræsjing før overføring til...
    • 20240923_074413.jpg
  • Amarillo
    Amarillo reagerte på Kold Brygg sitt innlegg i tråden Grusomme bilder !!! med Wow Wow.
    Kan dette være årsaken til at noen fat har utviklet en uønsket fenolsk smak? Og et helt fat lekket ut på garasjegulvet? Funnet i den...
Tilbake
Topp