Har brukt formiddagen på å vaske kjøleskap. Når vi kom på hytta i går så var det første jeg tenkte på å slå på øleskapet og sette 12-litern jeg hadde med på kjøling. Sist vi var her var i starten av august og når vi dro var det ingenting i øleskapet som måtte ha kjøling så jeg slo det av før vi...
Mulig du har skrevet noe om det før, men har du kontroll på gjæringstemperaturen? Hvilken temperatur ble den gjæret på? Sjekket du utløpsdato på gjæren?
Det skal normalt ikke være nødvendig å lage starter når man kjøper et ferdig sett, alt du trenger skal være med i settet. Når det er sagt så...
Jeg syntes gjær gikk greit, det var verre med gasser i væske aka co2 i øl. Der er det fortsatt noen mysterier jeg ikke skjønner. Så det er bare å begynne å grue seg med en gang.
Her finner du svar på alt du lurer på, og det er også gode sjanser for at du får svar på noe du aldri visste at du lurte på om gjærstarter: https://forum.norbrygg.no/threads/gjaerstarter.43129/
Vel, som du selv sier, det kan dreie seg om +/- 1 poeng. For meg er ikke ett poeng viktig. Hvis det betyr at jeg ikke er en gjennomsnittsbrygger så er jeg vel ikke det da.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.