Ja, tenkte på det samme så jeg kjørte igjennom tappelinjene med pipeline uten at det ble bedre.
Men tror jeg har funnet ut av det. Fatene står i et kjølehjørne som skal holde 5 gr. Det viser seg at temperaturen ligger på 8-10 gr. Mulig at det er termostaten som fusker.
Har resatt termostaten...
Jeg har en utfordring med karbonering.
Har karbonert på cornelius fat i flere år. 0,9 bar i en uke på ca. 5gr.
Dette har alltid fungert.
Nå opplever jeg to brygg på rad som har godt med skum, men lite bobler i ølet. En Mexican lager og en blond ale.
Begge virker litt flate.
Noen som vet hvorfor...
Veldig bra at Stig er tilbake. Har savnet min lokale bryggebutikk med god service og hyggelige samtaler. Håper alle hjemmbryggere i Drammensområdet bruker butikken slik at de kan bygge opp et godt vareutvalg etterhvert.
Vi bruker keykeg og tapper med Lindr når vi har kundearrangement på jobben. Har lånt Lindren til et 60 årslag til helga og tester nå. Bruker ekstern kompressor da Trykket ikke kan reguleres på Lindren. Kjører 2,4 bar. Har ca 2m 3/8 slange fra fatet til Lindren. Det fungerer fint. Må justere...
Jeg har brygget hveteøl.
Oppskriften er på en hefeweissen.
Mitt øl har blitt krystallklart, ikke "cloudy" slik jeg mener det skal være.
Smaken kjennes riktig, ølet er godt.
Ølet er brygget med en stor andel hvetemalt, noe Munich og pilsnermalt.
Gjæret med Wyeast 3068 Weihenstephaner gjær.
Ingen...
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.