Nylig innhold av BAKGEI

  1. B

    Utfordring med karbonering

    Ja, tenkte på det samme så jeg kjørte igjennom tappelinjene med pipeline uten at det ble bedre. Men tror jeg har funnet ut av det. Fatene står i et kjølehjørne som skal holde 5 gr. Det viser seg at temperaturen ligger på 8-10 gr. Mulig at det er termostaten som fusker. Har resatt termostaten...
  2. B

    Utfordring med karbonering

    Jeg har en utfordring med karbonering. Har karbonert på cornelius fat i flere år. 0,9 bar i en uke på ca. 5gr. Dette har alltid fungert. Nå opplever jeg to brygg på rad som har godt med skum, men lite bobler i ølet. En Mexican lager og en blond ale. Begge virker litt flate. Noen som vet hvorfor...
  3. B

    Ny bryggebutikk i Drammen

    Veldig bra at Stig er tilbake. Har savnet min lokale bryggebutikk med god service og hyggelige samtaler. Håper alle hjemmbryggere i Drammensområdet bruker butikken slik at de kan bygge opp et godt vareutvalg etterhvert.
  4. B

    Keykeg. Skum problemer

    Vi bruker keykeg og tapper med Lindr når vi har kundearrangement på jobben. Har lånt Lindren til et 60 årslag til helga og tester nå. Bruker ekstern kompressor da Trykket ikke kan reguleres på Lindren. Kjører 2,4 bar. Har ca 2m 3/8 slange fra fatet til Lindren. Det fungerer fint. Må justere...
  5. B

    Hveteølet blir klart?

    Ser den, men det blir jo mye styr når fatet står i en kegerator. . Det blir nok å tappe den som den er, smaken er det ingenting å si på.
  6. B

    Hveteølet blir klart?

    Jeg ser den. Men ølet er tappet på fat. Det tappes bra bunnen av fatet.
  7. B

    Hveteølet blir klart?

    Jeg har brygget hveteøl. Oppskriften er på en hefeweissen. Mitt øl har blitt krystallklart, ikke "cloudy" slik jeg mener det skal være. Smaken kjennes riktig, ølet er godt. Ølet er brygget med en stor andel hvetemalt, noe Munich og pilsnermalt. Gjæret med Wyeast 3068 Weihenstephaner gjær. Ingen...
  8. B

    Keykeg. Skum problemer

    Hva er "riktig" trykk for å få likevekt? Hvilket trykk blir keykeg fatene levert med?
Tilbake
Topp