Det er jo litt forskjellige meninger og synspunkter her ser jeg. Vanskelig og si hva man skal tro på er bra eller ikke.
Men om det er noe problem med disse fancy korkene på alkohol sterke øl osv og øl spm lagres er det bedre og kjøpe vanlige korker tenker jeg da.
Dem er jo fancy men dumt og...
Ja det stemmer, dem har ikke produsert noe på lenge tror jeg.
Bottlemark kan undersøkes.
Men er ikke korkene så bra? Holder dem ikke tett lenge?
Frakten er?
Ja det kan nok stemme :) boken min har faktisk tatt i litt mye maltekstrakt tydeligvis, ca 2/300 g mer en tabell og regnestykket. Takk for hjelpa :) da kan jeg bestille palemalt istedenfor maltekstrakt og spare 600 kr.
Ok da skjønner jeg litt mer hvordan man gjør det :)
Men om jeg ganger si 4,4 tørr malt ekstrakt med 1,67 får jeg et høyere svar en tabellen din viser.da må jeg ha over 7 kg med palemalt på en oppskrift på 25 litt. Mer en vanlig oppskrift og det.det var litt rart
Jeg har maltekstraktversjon oppskrifter men jeg vil gå vekk fra og bruke maltekstrakt og erstatte det med korn, billigere det. Så hvordan kan jeg finne ut hvor mye korn som trengs når jeg brygger biab maltekstrakt
Ok jeg skjønner :) men jeg trenger ikke og regne ut hvor mye malt ekstrakt jeg skal ha oppi det vet jeg at jeg kan gange med 0,75. Men hvordan kan jeg vite hvor mye palemalt feks jeg skal ha i når jeg brygger ekstrakt
Ok så det jeg må gjøre er og forholde meg til nevnte tabell? Ingen lett måte og regne det ut på? Men når du sier 1 kg korn= 0,75 lme hva er lme? Også= 0,6 dme? Jeg skal jo bare bruke en korn sort istedenfor malt ekstrakt! Det blir mye billigere.
Jeg brygger i dag på biab måten.
Men jeg har fått vite at jeg kan erstatte malt ekstrakten med mer korn, hvordan regner jeg ut hvor mye korn jeg skal ha i istedenfor?
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.