Nylig innhold av Bigbonedbeer

  1. Bigbonedbeer

    Billett til salgs publikumsfavoritt 2016

    Får ikke reist, så til salgs for 200 kr
  2. Bigbonedbeer

    Publikums Favoritt 2016

    Har en billett til publikumsfavoritt 2016 til salgs. 200 kr
  3. Bigbonedbeer

    Gassbrenner

    Hvordan funker elementene? Faste eller sånn du stapper oppi? Bedre enn brenner?
  4. Bigbonedbeer

    Gassbrenner

    Takk for svar. Har bestillt floor brenneren
  5. Bigbonedbeer

    Gassbrenner

    Noen som kan anbefale optimal gassbrenner til 76l blichmann?
  6. Bigbonedbeer

    Lactobacillus brevis Wlp 672

    OK. hvordan tror du det vil gå nå som kun lacto har vært i dunken, for så å tilsette slurry'n nå? Har tildligere gjæret ferdig, så hatt i 3 dråper i hver flaske ved korking. Etter 5 mnd begynte den å bli bra!
  7. Bigbonedbeer

    Lactobacillus brevis Wlp 672

    Så lacto, pedio og brett skal has i etter fermentering, like før flasking?
  8. Bigbonedbeer

    Lactobacillus brevis Wlp 672

    Tar heller slurry'n fra saison!
  9. Bigbonedbeer

    Lactobacillus brevis Wlp 672

    Det er det jeg har erfart tidligere. Og reagerte på at det var gjær i bunnen av røret, noe det ikke har vært tidligere. Og var opprinnelig på 55, 13 dager etter, så er den på 40. Har ikke blitt Weisse surt enda, men smaker godt. Men da kan jeg vel hive oppi wlp 001. Den må vel uansett stå noen mnd!
  10. Bigbonedbeer

    Lactobacillus brevis Wlp 672

    Hvorfor ikke?
  11. Bigbonedbeer

    Lactobacillus brevis Wlp 672

    Jeg har kun brukt denne som gjær!
  12. Bigbonedbeer

    Lactobacillus brevis Wlp 672

    Takk forsvar. Jeg lagde starter, tilførte ved 20 grader, fikk den opp til 25 grader og det står den enda. Har gjæret hyppig i 12 dager, noe den også fortsatt gjør. Dytta grevet over gjærlåsen og den lukter latterlig godt.! Men det jeg tenker på er om den vil roe seg snart? Har ikke vært borti at...
  13. Bigbonedbeer

    Lactobacillus brevis Wlp 672

    Noen som har noe erfaring med wlp 672?
  14. Bigbonedbeer

    Alkohol preg i eisbock og sterk øl generelt.

    Har lagd ett par brygg på 10 %, men får en svak smak og aroma av sprit. Temperatur har vært riktig, men lurer muligens på om det kan ha blitt tilsatt for stor starter!! Hva har jeg gjort feil?
  15. Bigbonedbeer

    flasker/flasketyper

    Bjørneonge: er det Ringnes flaskene?
Tilbake
Topp