På et eller annet tidspunkt så har det festet seg i hodet mitt at øltypen heter Vienna lager, uten at jeg har tenkt over om det er engelsk eller norsk betegnelse. Så det er ikke noen mer bevisst tanke bak det enn det.
Tappetårnet klart for sommersesongen
Saaz Smash, Lys tsjekkisk lager
Raspberry Philly Sour, Bringebærøl med Philly Sour gjær
Waterloo, Belgisk dobbel
Amarillio Smash, Amerikansk Pale ALe
Jeg har brygget flere av Mangrove Jacks cidersett, og har alltid latt dem stå minst to uker til gjæring. Så jeg tviler på om cideren taper seg ved å stå litt lenger.
Synes å huske fra et tidligere liv som kjemiker at det betyr at kalsiumkloriden inneholder fuktighet, i dette tilfellet 2 vannmolekyler per Kalsiumkloridmolekyl. Dette må det da tas hensyn til ved oppveiing av de mengder du skal bruke.
Culina storkjøkken i Torggata har et assortert utvalg, jeg kjøpte en 20 L kjele for ca. kr. 750,-.
Culina - destino Kasseroller og panner - Kasserolle destino høy Quantum 20liter H265 Ø320mm Rustfritt stål
De har andre størrelser også, både med og uten kran.
Jeg ville gått for
https://www.jula.no/catalog/bygg-og...aringsskuffer-kurver/oppbevaringseske-662048/
ettersom det ser ut som om du der kan komme til innholdet selv om noe er stablet oppå den, eller at den står i en tilpasset hylle.
Da er eksperimentet gjennomført. En litt justert oppskrift av småtøs ble brygget, delt i to og satt til gjæring på 18 grader. Brukte US-05 i et spann og K-97 i det andre.
Lot det stå i seks uker før jeg flasket det og satte til karbonering i to uker til. Det er forskjell på de to batchene, den...
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.