Nylig innhold av Bjørn

  1. B

    Kakaonibs - hvordan?

    Takk for god tips
  2. B

    CO2-kartet - Oversikt stasjoner for fylling av C02

    Hei, Vil bare dele at Slettebø fortsat fyller CO2. Har etterfylt min 5kg fir ca 600nok.
  3. B

    Trippel og gjær

    Co2 veier mer en luft, så i teorien den skal legge seg over ølet, tror jeg:)
  4. B

    Trippel og gjær

    God tips:)
  5. B

    Trippel og gjær

    Da blei den flasket, få se om det blir noe flaskebomber .
  6. B

    Trippel og gjær

    Oksidasjon er en ting men kan noen svare om det kan forekomme infeksjon når det er alerede alkohol i ?
  7. B

    Trippel og gjær

    Ikke så ofte nei, men kan se tidelig at det er aktivitet i gjærlås. Med mine tidligere brygg var det slik at etter tapping av prøven for måling av SG gjærlås aldri kom opp igjen, i mens denne slutter aldri. Kold kræsjet den, for se hva det blir
  8. B

    Trippel og gjær

    Det var godt å høre det som skjer stemte ikke helt med noe i fra min kort erfaring i ølbrygging. Takk for deling av kunnskap skal flaskes i løpet av helgen.
  9. B

    Trippel og gjær

    Hei, håper spørsmål passer inn her Har brygget belgisk dobbel med BE 256, begynte på 19 grader det tok ca 3 dager til det sluttet å boble i gjær lås OG gikk ned fra 1054 til 1012 og stoppet. Økte ti 22 grader og det begynte å skje noe igjen. Det som er problemet er at FG endrer ikke 1010 men det...
  10. B

    Unormal gjæring?

    Kan ettergjæring hvis jeg skal flaske ølet rette litt opp i smaken? Eller er det håpløst å redde ølet min nå?
  11. B

    Unormal gjæring?

    Kjøpte ny hydrometer idag og målinger stemmer. Den lå på 1006 i to dager nå. Har noen av dere erfaring med infisert øl, hva er 'symptomer'? Når det gjelder smaken så smaker ølet litt som dårlig eplejus som har stått i solen litt for lenge . Skal vente litt til men hvis smaken ikke forandrer...
  12. B

    Unormal gjæring?

    Temp føler er teipet til gjærings kar, og da mener jeg det skal være nok så riktig. Tenkte å kjøpe en ny hydrometer idag for ta ny måling. Nå er det bare å vente å se om det blir øl ut av det få se om det er noen andre som har opplevd noe lignende.
  13. B

    Unormal gjæring?

    Hei, er nokså ny med brygging og håper at noen av dere vil dele sin erfaring med meg Har brygget en 'Rød ale' sett fra Ølbrygging.no på fredag, gjæring begynte på lørdag og tok av søndag ( null bobling/ingenting), målte SG mandag etter 3 dager på 1.008. virker veldig unormalt for meg. Hva mener...
Tilbake
Topp