Nylig innhold av bryren

  1. bryren

    NM 2025, den store diskusjonstråden

    Bortsett fra om det lukter balsamicoeddik og deltar i flamsk rød :rolleyes:
  2. bryren

    NM 2025, den store diskusjonstråden

    Hvis jeg lukter en sitron eller lime, vil jeg si den lukter syrlig. Men om jeg er usikker på om det er den ene eller andre, hadde jeg nok sikra meg med å skrive syrlig. Men nå snakker jeg kun for meg selv, så jeg vet ikke hva andre har/hadde tenkt.
  3. bryren

    NM 2025, den store diskusjonstråden

    Jeg sitter å funderer på om det er noe jeg kunne skrevet eller ikke. Uansett, i en norbrygg-konkurranse har man personer som er glade i øl som dømmer. Men om de skriver syrlig/lime/sitron er kanskje ikke det viktigste? Jeg tenker at det viktigste er at de finner det mest typeriktige og beste...
  4. bryren

    NM 2025, den store diskusjonstråden

    På superfinalen har alltid kjent hvem bryggeren er og hvilket øl det er. Men først på vinnerne ringes, få de til å sende inn øl, dømmes osv. Så det blir fort mai før den er ferdig.
  5. bryren

    NM 2025, den store diskusjonstråden

    Finalene er ferdig
  6. bryren

    NM 2025, den store diskusjonstråden

    Henviste til @msevland sin post i "fredagsmoro"
  7. bryren

    NM 2025, den store diskusjonstråden

    Det er innledende runder, og deretter finale i alle klasser. De blir publisert på onsdag. Så er det "superfinalen", det alle 9 klassevinnerne møtes. De 9 vil bli kontakta.
  8. bryren

    NM 2025, den store diskusjonstråden

    Nei, @msevland har snakka seg vekk på Gardermoen, så det er fortsatt håp!
  9. bryren

    NM 2025, den store diskusjonstråden

    Det er litt ulik praksis hvordan det blir gjort. Noen sender inn skjema etter hver flight. Noen en gang i uka. Noen når alt er ferdig. Alle innledende runder blir lagt ut før finalene.
  10. bryren

    NM 2025, den store diskusjonstråden

    Er ikke jeg som ringer, så "noen" må arrestere meg om jeg tar feil. Men alle finalene er ikke ferdig dømt. Så jeg tror ikke noen telefoner er tatt.
  11. bryren

    NM 2025, den store diskusjonstråden

    Hvis jeg ikke husker helt feil er det noen finaler som går i dag.
  12. bryren

    NM 2025, den store diskusjonstråden

    Mottrykksfylleren ble brukt denne gangen. Det var hvis jeg skulle sukkerkarbonere at jeg måtte fram med tappestaven igjen :cool:
  13. bryren

    NM 2025, den store diskusjonstråden

    Ingen höjdare denne gangen heller. Denne gangen tappa jeg over fra fat rett før NM, men de blir foringa på vegen. Tipper det er oksidering, så jeg må nok gå tilbake til tappestav og sukkerkarbonering. Tenker jeg alltid tar ut 5-6 0,5 liter som blir sukkerkarbonert, mens resten går på fat.
  14. bryren

    Om øl i mediene

    Spørs hvor lenge Hansa er i Norge..
  15. bryren

    NM 2025, den store diskusjonstråden

    Stort sett har kvelden gått når en flight er dømt. 10 øl tar fort tre timer. Så skal alle skjema, typ 30 stk scannes, sendes til NM-komitéen, kontrollsjekkes, så publiseres. Når det er ulike personer som gjør alt, på frivillig basis, tar det noen dager fra ølet er smakt til det blir publisert...
Tilbake
Topp