Hei, jeg ønsker å kjøpe noen deler til en GF conical gjæringskar om noen har en som er ødelagt eller vet hvor jeg kjøpe deler fra.
Trenger:
Lokk
12v Strømforsyning
Temp kontroller (dette vet jeg kan kjøpe ny i en bryggebutikk)
Er det noen som har 350g laktose i eller rundt Trondheim de kan tenkte seg å selge? Bakkebrygg har ventet lenge for deres bestilling og vet ikke når den kommer og jeg hadde planlagt å lage en Milk Stout over påske :o
Hvis jeg må vente til etter påske går det helt greit, men det høres ut som BB...
Tusen takk for hjelpen, nå har jeg en plan (som jeg forstår) kalibrer pH meteren nå og da sjekke jeg mesken før jeg ta den opp til 65c og kanskje ta I bruk 1ml lactol hvis nødvendig for å se hva den gjøre. Øl blir det lall
Hehe, jeg mener at ølet mitt gar altid hadde en vist usmak som kan skyldes for høyt ph. Har nettopp fått en pH meter men etter 15 min er justeringen vanskelig? Jeg lurer på om det er en enklere måtte å justere pH når man bruke den enkelte kalkulatoren?
Jeg tror jeg bruker den enkelte kalkulatoren for den første gangen men hvordan kan jeg sjekke pH'en før selve mesking. Jeg tror pH'en skyldes noe syrlig smak. 5.2 stabiliser?
Takk, skal lese mye om subjektet etter hvert men hadde håpet å finne ut nok for å brygge I morgen, per nå tror jeg brygga uten å justere noen ting I tilfelle jeg tilsett for mye.
Skal bytte lactol for fosforsyre men er det noe små ting en ny begynner kan gjøre for å få I det minste ned pH? Og...
Har sjekket kalkulatoren og prøvde meg rundt litt og lurer på hva dere synes?
Brukte 10ml lactol for å få ned pH til 5.33 også står det:
SO4/CL ratio: more bitter
Total lactic acid as equivalent acidulated malt in grist : 7.7%
Er dette bra for en hop forward øø eller blir det for mye,eventuelt...
Jeg er helt fersk når det er snakk om å justerer vann men nå er det på tiden å begynne men er fryktelig forstyrret når jeg bruker en kalkulator. Kan noen gi meg noe tips eller rett og slett gjøre det for meg? :)
Skal brygge en hoppy pale ale med
Grist er 4.82 pale og 240 crystal 60L
14L Mesk og...
Jeg nå skal begynne å lære om vann justering og lurer på om dere bruker en kalkulator for og tilsette riktig kalsium og liggende for å få pH pluss andre til spesiale type øl?
Hvor begynner mann? det er veldig forvirrende informasjon på nettet.
Hvis det er rett og slett processen din eller utstyret, og du ligger under nesten det samme hver gang kan du da justere 'brewhouse effeciancy' i brygge programmet, hvis du bruker en :) Da justere du malt mengden før neste brygg for å passe oppskriften.
Takk. Jeg åpnet en igår for å prøve det og det var ok men tror det trenger mere lagerings tid, hvis det er bedre senere vil jeg gjerne bytte men som det er idag er det ikke bra nok.
Er usikker om det er bare tid som det trenger, hvis ikke kan jeg forsatt bytte hvis du ha lyst til å gi meg tips...
Jeg har laget mitt første juleøl å lurer på om flere vil bytte med deres? Jeg vil smak på hva andre kan og få tilbake melding om min,vet ikke enda hva det er jeg smake,og hva egentlig må endres for å få den bedre
Bor I Trondheim
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.