Nylig innhold av dr. Øl

  1. dr. Øl

    Til Salgs 2 stk kokekar med varmekolber - terassebryggeri

    Selger to modifiserte varmtvannsberedere som er blitt til 2 stk kokekar med varmekolber og ditto topper til disse, selges pga. barn/tid. Har selv kappet og slipt beholderne. Kantene er ok rundet av for å unngå å skjære seg. Se mål på bildene. 1. 50cm diameter. ca. 150L med varmekolbe. Testet...
  2. dr. Øl

    ØK Maltmølle Ski, Ås, Osloområdet

    Ønsker å kjøpe en maltmølle/kvern for ca 500-800 som fungerer bra med trakt og base med sveiv og mulighet for drill.
  3. dr. Øl

    Varmtvannsbereder som mestekar

    Ahhh.. pappmal! Såklart.. lett å glemme små detaljer;)
  4. dr. Øl

    Varmtvannsbereder som mestekar

    Hei det var kjempelurt! av hva slags materiale? Og hvor??
  5. dr. Øl

    Varmtvannsbereder som mestekar

    Heisann godtfolk! Har laget et lite terassebryggeri sjøl, opptil 150 liter med en avsagd varmtvannsbereder som jeg fyrer opp (1 gang) med en 15kw propanbluss under. Testa for 2 uker siden, og ble 52 liter vørter til slutt. Brukte vel 19 kilo malt.. noe gikk galt og trodde jeg fyllte på 77...
  6. dr. Øl

    Drept gjæren?

    Hei, bare lurer litt på hvordan det ble varmgang? Jeg har nettopp laget en rører selv her, teipet fast en magnet på toppen av en PC-vifte og koblet til spenning. Ser ut til å funke fint det. Men jeg lurer litt på hvordan jeg kan vite at den faktisk gjærer, uten å sette på en plopp-plopp på...
  7. dr. Øl

    Oppskrift Imperial Stout

    Hei dere, hvordan ble egentlig denne Imperial'en, snop..? Skal lage en til midtvintersblot... og vet noen om den har et navn opprinnelig?
  8. dr. Øl

    Sur smak på brygget

    Har brygget BIAB, litt forskjellige typer: Amber, IPA og Black IPA et par ganger, og de har i det siste alle litt sur smak. Nå har det seg sånn at jeg har prøvd ut noen metoder. - leste et sted at man burde få inn så mye oksygen i øllet ved overføring fra gjærkar til sukker-ølkar (nytt kar med...
  9. dr. Øl

    Artikkel om Ølbrygging i SA

    Jeg likte at man kan bli urmaker ved å være litt urenslig: Om det kommer bare en liten bakterie oppi her, så kan alt ølet bli ødelagt. Da blir det fort urmaker, forklarer han. Skal prøve neste gang!
  10. dr. Øl

    Bod ryddings rask(alu kjele og better bottle)

    Veit ikke om det er skambud men kan jo hjelpe med rydding av boden din..byr 250,- for kjela.
Tilbake
Topp