Nylig innhold av Eholsta

 1. Eholsta

  Seriekoble conerliusfat?

  Vurdere å kjøpe fat og tenkte på dette som et alternativ. Har ikke noe erfaring med fat, men det ikke er så mye svin, så er det nå ingen ting å stresse med. Bruker idag farmzilla og får jo litt ta på første å siste flask. Sikkert like enkelt å ta et om gangen. trykkfall er et godt poeng.
 2. Eholsta

  Seriekoble conerliusfat?

  Hei, Tenkte å karbonere på conerliusfat før jeg flasket et par kasser. Noen som har erfaring med å seriekoble fatene? slik at du tømmer et fat inni et annet? Tenker det ikke er et problem siden alt er trykksatt. Tanken er at jeg får med meg mest mulig i fra alle fat.
 3. Eholsta

  Kjøpe humle til halv pris

  Hei, Jeg ønsker å kjøpe humle i stort kvata for å redusere kostnaden med humle. Jeg klarer ikke å bruke 5kg selv og ønsker derfor å spleise på en 5kg. Noen som blir med? tenker å dele den opp i 1kg poser. Hvor jeg beholder 1 kg selv. Humlen er ikke kjøpt enda, avventer tilbakemelding før jeg...
 4. Eholsta

  Norsk basemalt VS utenlansk basemalt.

  Hei. Jeg lurer på om dere legger merke til noe forkjell mellom Bonsak Fairytale pils malt vs Vanlig base pils malt? Noen som har noe erfaring med bonsak sitt malt? Liker tanken å bruke norskmalt i eget øl.
Topp