Billigste eplejuice fra supern, 20 liter, gjerne den grønne med rødt eple til 6,90 på tilbud.
En kilo sukker kokt opp i en liter vann.
30 gram US05.
OG: 1060
FG: 990
Tilsetter Fun light eller annen ikke-gjærbar saft, karboneres på fat. :)
Søtstoffet/"sukkeret" i pærer er erythritol. Det er ikke gjærbart. Pærer inneholder under 3% sukrose...
EDIT: Du vil ikke få gjæret ut mer enn noen promille alkohol av ren pærejuice. En av grunnene til at folk bruker pærejuice/-saft i sluttfasen er nettopp fordi søtstoffet ikke gjærer, og...
Patentglass som er rengjort med PWB el og desinfisert med StarSan el fungerer utmerket. Lagring blir jo som fersk gjær generelt, det dør en del celler hver måned.
OK. Der er jeg tydeligvis bannet:
Siden du ønsket å vise, kan ikke vises akkurat nå. Den kan være midlertidig utilgjengelig, du kan ha klikket på en gammel lenke eller det kan være du ikke har tillatelse til å se denne siden.
Ikke godt å si. Uten å være aldersdiskriminerende er jeg redd en pensjonert mann i sin beste alder ikke helt skjønner hvordan sosiale medier fungerer. Kanskje han sitter og ser på at det raser rundt ham og prøver å redde stumpene. Kanskje han er en bra fyr som vil godt. Kanskje han er av samme...
Helt enig. Jeg har ikke hatt dårlige erfaringer med noen andre webshoper, men det er jo uansett en win-win for oss og butikkene som oppfører seg som de skal. Vi slipper å miste tid, penger og hår på useriøse folk, og de som driver seriøst vil få enda flere kunder. Det er ingen som har noe å...
Den nye eieren la meg til som "venn" på Facebook få minutter etter at jeg ble kastet ut av gruppa. Vet ikke hvordan jeg skal tolke det. Jeg tror han bør gjøres oppmerksom på denne tråden. Så vil hans reaksjon på problemene kanskje si noe om hva slags sjappe han kommer til å drive videre.
Den nye eieren kunne hivd seg på denne tråden og, hvis han er smart og langsiktig, tilbudt seg å ordne opp. Da hadde han også vist at han ikke driver på samme måte som Rune, og folk her hadde kanskje gitt ham en ny sjanse.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.